FOLLOW US: facebook twitter

Μία αξέχαστη βραδιά

Ημερομηνία: 24-09-2024 | Συντάκτης:

Η μουσική παράσταση «Στη μεγάλη οθόνη»- αφιέρωμα στον Ελληνικό κινηματογράφο, στις 21/09/24, αποθεώθηκε από το κοινό

Επιμέλεια: Έστα Παπαγεωργίου

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το «Θέατρο Τζένη Καρέζη» το βράδυ του Σαββάτου 21/09/24, για να παρακολουθήσουν την μουσική παράσταση «Στη μεγάλη οθόνη»- αφιέρωμα στον Ελληνικό κινηματογράφο από την «Ορχήστρα τα Χρώματα της Ήλιδας». Δεν ήταν μόνο κάτοικοι της Αθήνας αλλά και άτομα που ταξίδεψαν ειδικά στην Πρωτεύουσα για την παράσταση.
Σ’ ένα γεμάτο θέατρο το κοινό απόλαυσε μια μουσική πανδαισία συνοδευόμενη από διαλόγους με σκηνές από τον ελληνικό κινηματογράφο, που ερμήνευσαν εκπληκτικά οι εξαίρετοι Παναγιώτα Ιωάννου και Γιάννης Μανώλης.

Σε αποκλειστική δήλωσή του στην «Πρωινή» ο κύριος Γιώργος Γκιντζίρης ανέφερε:
«Ήταν μια αξέχαστη βραδιά αυτή που ζήσαμε στο Θέατρο Τζένη Καρέζη. Το κοινό πολύ ζεστό, έδινε συνεχώς παλμό και δημιούργησε μια μοναδική ατμόσφαιρα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις τοπικές επιχειρήσεις που συνέβαλλαν σημαντικά στο εγχείρημα μας αυτό, το Θέατρο Τζένη Καρέζη και ιδιαιτέρως την κ. Κατερίνα Κόλλια, τους εθελοντές μας που πάντα βοηθούν ακούραστα και συμμετέχουν ενεργά στις δραστηριότητες μας, τον Σύνδεσμο εν Αθήναις Πυργίων, τους εν Αθήναις Γορτύνιους, φίλους, συγγενείς και όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του .. και συνεχίζουμε.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot