FOLLOW US: facebook twitter

Μεταγραφή στην Λαμία η Γουλιμή και σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο

Ημερομηνία: 26-10-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Άτυχη η νεαρή παίκτρια με τη νέα της ομάδα, υπέστη ρήξη χιαστών σε φιλικό ματς και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

Η Ηλεία παίκτρια, Κωνσταντίνα Γουλιμή, αποχώρησε από τις Ελπίδες Καρδίτσας και πήρε μεταγραφή στον ΠΑΣ Λαμία 1964, τον σύλλογο της Super League 1, που διαθέτει γυναικεία ομάδα, η οποία θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής (4ος όμιλος), με στόχο την άνοδο στην Β΄.

Η 17χρονη αριστεροπόδαρη αμυντικός, υπέγραψε στην ομάδα της Λαμίας, η οποία εκτίμησε το ταλέντο της, ωστόσο η Γουλιμή ήταν άτυχη, καθώς την Κυριακή σε φιλικό αγώνα με τη νέα της ομάδα, τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό γόνατο. Υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε ρήξη χιαστού, θα υποβληθεί σε εγχείρηση την επόμενη εβδομάδα και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Η Γουλιμή αυτές τις μέρες στη Λαμία έχει στο πλευρό της τον πατέρα της, Βασίλη, ο οποίος μιλά με τα καλύτερα λόγια για τους ανθρώπους του ΠΑΣ Λαμία 1964 και την οργάνωση που διέπει τον σύλλογο.

Η οικογένεια Γουλιμή ευχαριστεί θερμά την γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ Λαμία 1964 για την μέριμνα και φροντίδα που επέδειξαν στην Κωνσταντίνα από την πρώτη στιγμή που έγινε μέλος της ομάδας και εύχεται στους ανθρώπους του συλλόγου υγεία και κάθε καλό. 

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot