FOLLOW US: facebook twitter

Μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας σε Δ.Δ Ολυμπίας: Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δ.Σ Αρχαίας Ολυμπίας με τρέχοντα θέματα

Ημερομηνία: 23-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”67489″ img_size=”full”][vc_column_text]Συνεδριάζει αύριο Τετάρτη 24 Οκτωβρίου στις 7.30 το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Αρχ. Ολυμπίας.  Στη συνεδρίαση αυτή θα γίνει συζήτηση και θα ληφθούν αποφάσεις από το Δημοτικό Συμβούλιο για τρέχοντα θέματα μεταξύ των οποίων εκείνα που αφορούν την λειτουργία του ΦΟΔΣΑ Ηλείας σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4555/2018 (Πρόγραμμα Κλεισθένης I)» και την τροποποίηση Συστατικής Πράξης του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ν. Ηλείας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 245 παρ. 4 του Ν. 4555/2018».

Επίσης αποφάσεις θα ληφθούν για την πρόταση πρόταση αδελφοποίησης Ολυμπίας με την Βραζιλιάνικη Πόλη Ολύμπια καθώς και επί αιτήματος φιλοξενίας Πανελλήνιου Συνεδρίου Θρησκευτικού Τουρισμού. Επίσης σύναψη Μνημονίου Συνεργασίας με τον Εμπορικό Σύλλογο Ολυμπίας για το έργο: «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Αρχαίας Ολυμπίας» καθώς και θέματα που αφορούν έργα αθλητικών εγκαταστάσεων σχολείων του δήμου.

Τέλος θα ζητηθεί η έγκριση για την σύμβασης του έργου «ΔΙΑΝΟΜΗ-ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΔΔ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ» του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων με κωδικό 2016ΕΠ40100010 και προϋπολογισμού 550.000,00Ε και εξουσιοδότηση στον Δήμαρχο για την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ Δήμου και ΔΕΔΔΗΕ καθώς και αποδοχή  ένταξης στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων της μελέτης με τίτλο: «ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΑΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΚΛΑΔΕΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ» ποσού 60.000,00€ και έγκριση προσχώρησης του Δήμου στους όρους και συμφωνίες της σύμβασης δεσμευμένου λογαριασμού (escrow account) με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, στο πλαίσιο του προγράμματος «Επιχορήγηση μελετών ωρίμανσης και εκτέλεσης έργων των ΟΤΑ»[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot