FOLLOW US: facebook twitter

Μεταφέρθηκε στο κέντρο του Πελοπίου το ΑΤΜ της Πειραιώς

Ημερομηνία: 17-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Ολοκληρώθηκαν από τον δήμο Ολυμπίας και την Τ.Κ οι τελευταίες εργασίες μεταφοράς τους

Ολοκληρώθηκαν οι τελευταίες εργασίες μεταφοράς του ATM της Τράπεζας Πειραιώς στο Πελόπιο, το οποίο λειτουργεί πλέον στο κέντρο της αγοράς, πλησίον του γραφείου του τοπικού αστυνόμου, επί της παλαιάς Ε.Ο. Πύργου Αρχαίας Ολυμπίας.

Η δημοτική αρχή από την πρώτη στιγμή της είδησης του κλεισίματος του υποκαταστήματος στο Πελόπιο,  επέδειξε το  απαιτούμενο ενδιαφέρον και σε συνεργασία με το κοινοτικό συμβούλιο κατέβαλλε όλες τις απαραίτητες προσπάθειες ώστε να παραμείνει το ATM. Και αυτό διότι από το εν λόγω υποκατάστημα εξυπηρετείτο πλήθος πολιτών, οι οποίοι προέρχονταν όχι μόνο από το Πελόπιο, το οποίο πληθυσμιακά αποτελεί τη μεγαλύτερη κοινότητα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, αλλά και από μια ευρύτερη περιοχή που συμπεριλαμβάνει κοινότητες των Δήμων Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας. Μετά την απόφαση της διοίκησης της τράπεζας Πειραιώς για το οριστικό κλείσιμο του υποκαταστήματός της ζητήθηκε άμεσα εκ μέρους της δημοτικής αρχής συνάντηση με ανώτατα διοικητικα στελέχη του ομίλου – κάτι το οποίο κατέστη εφικτό και με τη βοήθεια του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νικολακόπουλου Ανδρέα, ο οποίος ήταν παρών και στην συνάντηση στα κεντρικά γραφεία της Διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς στην Αθήνα.

Τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας εκπροσώπησαν η Αντιδήμαρχος Οικονομικών, κα Αντωνοπούλου Ροϊδούλα και ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Δημητρόπουλος Δημήτριος. Το κοινοτικό συμβούλιο εκπροσώπησε ο πρόεδρος της κ. Πελοπίου, κ. Στασινόπουλος Δημήτριος.

Αξίζει να σημειωθεί πως έγινε ό,τι ήταν δυνατόν να γίνει εκ μέρους των φορέων και τελικά επετεύχθη η παραμονή του ATM στο Πελόπιο, η οποία μόνο θετικά αποτελέσματα έχει στην καθημερινότητα και τις ανάγκες των πολιτών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος