FOLLOW US: facebook twitter

Μεταφέρεται η λαϊκή αγορά Λεχαινών

Ημερομηνία: 13-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
-Από τη Ζαροκανέλλου στην οδό Ανδρουτσοπούλου

Σε νέο χώρο θα μεταφερθεί η Λαϊκή Αγορά Λεχαινών το προσεχές χρονικό διάστημα, όπως αποφάσισε σε πρόσφατη συνεδρίασή του με τηλεδιάσκεψη το δημοτικό συμβούλιο Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Η αρμόδια αντιδήμαρχος Αλεξάνδρα Γιαννίτση ανέφερε στην εισήγησή της ότι για την εύρυθµη λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς Λεχαινών, ο δήµος προτίθεται να προβεί στη µετακίνησήτης επί της οδού Ανδρουτσοπούλου από την οδό Ζαροκανέλλου που λειτουργεί µέχρισήµερα, απόφαση στην οποία συνηγορούν και το ΑΤ Ανδραβίδας-Κυλλήνης και η Κοινότητα Λεχαινών.

Σύμφωνη γνώμη για τη μετακίνηση της λαϊκής εξέφρασε και η Η Επιτροπή Λαϊκών Αγορών της Π.Ε. Ηλείας, καθώς και η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου.

H κα Γιαννίτση τόνισε με δήλωσή της στην «Πρωινή» ότι η μετακίνηση της λαϊκής αγοράς ήταν επιβεβλημένη, καθώς στον νέο χώρο διασφαλίζεται η ομαλή της λειτουργία και εξάλειψη φαινομένων παραεμπορίου που είχαν εκδηλωθεί σε αρκετές περιπτώσεις.

«Η απόφαση ελήφθη έπειτα από διαλογική συζήτηση και με τη σύμφωνη γνώμη όλων των οργάνων και φορέων που εμπλέκονται. Θεωρούμε ως δημοτική αρχή ότι χωροταξικά ο νέος δρόμος θα είναι πιο λειτουργικός και για τους μικροπωλητές αλλά και για τους πολίτεςκαι θα διασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία της λαϊκής αγοράς, ενώ θα μας βοηθήσει στην αποτελεσματικότερη διενέργεια των ελέγχων για παράνομο εμπόριο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος