FOLLOW US: facebook twitter

Μετά χορδών και οργάνων…: Εξαιρετική εμφάνιση του Μουσικού Σχολείου Βαρθολομιού στον Πολυχώρο Ήλιδας

Ημερομηνία: 01-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”85620″ img_size=”full”][vc_column_text]Μια εξαιρετική συναυλία από τα Μουσικά σύνολα του Μουσικού Σχολείου Βαρθολομιού στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την Παρασκευή το βράδυ όλοι όσοι βρέθηκαν στον κατάμεστο Πολυχώρο Πολιτισμού Ήλιδας. Στη συναυλία μετείχαν με μελωδίες από τις πατρίδες τους στην δική τους γλώσσα και οι φιλοξενούμενες χώρες του προγράμματος (Κύπρος ,Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία).

Στη Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Βαρθολομιού συμμετείχαν περίπου 30 παιδιά, ενώ τη διεύθυνση του συνόλου είχε η καθηγήτρια Ρωξάνη Δρακοπούλου.

Επιπλέον 30 είναι και οι μαθητές που συμμετείχαν και στην Consert Band του σχολείου και παίζουν διάφορα όργανα (κυρίως πνευστά και κρουστά), Υπεύθυνος στο εν λόγω σύνολο ήταν ο Υποδιευθυντής του Σχολείου κ. Γιώργος Σταματίου.

Το τρίτο σύνολο του Μουσικού σχολείου, αυτό της  Ελληνικής και Παραδοσιακής Μουσικής (Ορχήστρα και Χορωδία) αριθμεί περίπου 35 μαθητές. Παρουσίασαν παραδοσιακά κομμάτια τόσο από τον τοπικό μουσικό πλούτο της περιοχής μας, όσο και από ολόκληρη την Ελλάδα. Υπεύθυνος του συνόλου είναι ο πατήρ Γεώργιος Αναγνωστόπουλος. Η βραδιά ήταν μια πανδαισία ήχων και μελωδιών και όλοι οι μαθητές καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο. Η μουσική εκδήλωση ήταν μια συνεργασία του Ήλιδας και του Μουσικού Σχολείου Βαρθολομιού.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot