FOLLOW US: facebook twitter

Μετά το «Πανηγύρι» επιστρέφει φέτος με κωμωδία

Ημερομηνία: 16-02-2024 | Συντάκτης:

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Θεατρική ομάδα Κρεστένων «Έκφρασις»

Στο χώρο της γιορτής σταφίδας όπου προετοιμάζουν και το νέο τους θεατρικό έργο για την φετινή σεζόν, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας Κρεστένων «Έκφρασις», με χαρούμενη διάθεση, γέλια και πειράγματα και… υπό το βλέμμα του Αγίου Βαλεντίνου, με τον ανάλογο διάκοσμο και τα δωράκια τους. 

Η Ομάδα εύχεται  σ όλο το κόσμο υγεία και αγάπη κι όπως λένε «Να ονειρεύεστε, να ανοίγετε τα φτερά σας και να πετάτε σε νέα ταξίδια. Ας τα ξεδιπλώσουμε όλοι μας και ας επιχειρήσουμε το ταξίδι. Την φετινή χρονιά δεσμευόμαστε για ένα θεατρικό ταξίδι με άφθονο γέλιο.»

Η Θεατρική ομάδα Κρεστένων «Έκφρασις» διαγράφει τα τελευταία χρόνια μια εξαιρετική πορεία στο χώρο του ερασιτεχνικού θεάτρου, ενώ την περσινή σεζόν έκλεψε τις εντυπώσεις με την υπέροχη παράστασή της  με το θεατρικό έργο «Το Πανηγύρι» του ΚεχαΪδη σε σκηνοθεσία Βασιλικής Αλεξοπούλου την οποία μάλιστα είχε παρουσιάσει το Σεπτέμβριο και στον Πύργο και την είχε παρακολουθήσει ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ Βαρθολομαίος, Κορυφαία και συγκινητική στιγμή για την ομάδα.  Φέτος αλλάζει πορεία και περνά στην αντίπερα όχθη ετοιμάζοντας  μια υπέροχη κωμωδία… έκπληξη που θα αποκαλύψει προσεχώς!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot