FOLLOW US: facebook twitter

Μεσολόγγι: Βρέθηκε η σορός του Μπάμπη

Ημερομηνία: 22-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη με πληροφορίες να αναφέρουν ότι το νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας η σορός του.

Τα ίχνη του Μπάμπη είχαν χαθεί την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου – 18 μέρες μετά γράφτηκε ο τραγικός επίλογος

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA η μητέρα και η αδερφή του 31χρονου ενημερώθηκαν τηλεφωνικά ενώ βρίσκονται έξω από το δικαστήρια Μεσολογγίου, όπου απολογείται από το πρωί ο 50χρονος κρεοπώλης που έχει συλληφθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η σορός εντοπίστηκε στην περιοχή Ευαγγελίστρια στον Κάμπο Ευηνοχωρίου.

Στον αέρα της εκπομπής «LIVE NEWS» και ενώ οι συγγενείς του αγνοούμενου περίμεναν έξω από τα δικαστήρια του Μεσολογγίου, έφτασε κάποια είδηση για το παιδί τους.

Στο μεταξύ σε εξέλιξη είναι η απολογία του 50χρονου κρεοπώλη, στον οποίο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Η σορός εντοπίστηκε από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο σε βαλτώδες σημείο και καλυμμένη με πολλές καλαμιές.

Μετά από απόφαση του εισαγγελέα, ορκωτός εκπαιδευτής έφτασε το Σάββατο στο Μεσολόγγι και έψαχνε με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ώστε να βρει γενετικό υλικό.

Είναι ο σκύλος που χρησιμοποιήθηκε και στο δυστύχημα στα Τέμπη.

Εστίασε σε βάλτους και στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, ενώ χθες συμμετείχαν και εθελοντές και συγγενείς του αγνοούμενου, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στις έρευνες συμμετείχαν πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής αλλά και drone.

Πηγή: Τanea.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος