FOLLOW US: facebook twitter

Μέσω ΑΤΜ θα εξυπηρετούνται οι κάτοικοι της Φολόης

Ημερομηνία: 11-07-2024 | Συντάκτης:

-Σύμβαση με την Εθνική για μηχάνημα στο Λάλα υπέγραψε ο δήμος Αρχ. Ολυμπίας

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου


Τη δυνατότητα εξυπηρέτησης μέσω ΑΤΜ θα έχουν οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Λάλα και γενικότερα της Δημοτικής Ενότητας Φολόης του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, καθώς το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα τη σύμβαση που υπεγράφη μεταξύ του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας, σχετική με την εγκατάσταση ΑΤΜ.

Όπως ανέφερε στην εισήγησή του ο αναπλ. δημάρχου, Σωτήρης Παπαηλιού, οι κάτοικοι των περιοχών αυτών, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις τραπεζικές τους συναλλαγές, αναγκάζονται να διανύσουν απόσταση χιλιομέτρων μέχρι την Αρχαία Ολυμπία και τον Πύργο.

«Η εγκατάσταση του ΑΤΜ στη Δ.Κ Λάλα της Δ.Ε. Φολόης εξυπηρετεί επομένως τα συμφέροντα του τοπικού πληθυσμού και η μεσολάβηση του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας για να επιτευχθεί αυτό ήταν απαραίτητη και μέσα στις αρμοδιότητες του για τη βελτίωση των συμφερόντων και της ποιότητας ζωής της τοπικής κοινωνίας», είπε χαρακτηριστικά.

Η μεταφορά και εγκατάσταση του μηχανήματος ΑΤΜ θα γίνει από τα ειδικά συνεργεία των εταιρειών που προμηθεύουν τα μηχανήματα αυτού του τύπου στην τράπεζα και οι σχετικές με την προετοιμασία του χώρου για την εγκατάσταση του μηχανήματος δαπάνες (δαπάνες ηλεκτρικών και τηλεφωνικών συνδέσεων και διαμόρφωσης χώρου) βαρύνουν την τράπεζα, η οποία βαρύνεται με τη δαπάνη διατήρησης τηλεφωνικής γραμμής για τη λειτουργία του ΑΤΜ, ενώ έχει το δικαίωμα, καθώς και την υποχρέωση, να προβαίνει σε όλη τη διάρκεια της σύμβασης και της τυχόν παράτασής της σε κάθε φύσεως κατασκευές ή διασκευές, ηλεκτρολογικές, τηλεφωνικές συνδέσεις κ.λπ. για την απρόσκοπτη λειτουργία, ασφάλεια και συντήρηση του μηχανήματος και να λαμβάνει οποιαδήποτε μέτρα κρίνει απαραίτητα για την ασφάλεια του μηχανήματος από κινδύνους κλοπής, καταστροφής κλπ.

Ο δήμος αναλαμβάνει τη δαπάνη κοινοχρήστων και εξόδων ηλεκτρικού ρεύματος για την λειτουργία του μηχανήματος, ύψους 600 ευρώ το μήνα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot