FOLLOW US: facebook twitter

Μέσα στο 2021 ξεκινά η βελτίωση του δρόμου προς Νοσοκομείο Πύργου – Αναδείχτηκε προσωρινός ανάδοχος

Ημερομηνία: 30-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Προσωρινός ανάδοχος για το έργο βελτίωσης οδού από Εθνική οδό Πύργου- Αρχαίας Ολυμπίας- Γενικό Νοσοκομείο Πύργου- Διασταύρωση επαρχιακής οδού Πύργου Αγ. Γεωργίου, αναδείχτηκε μετά την έγκριση της διενέργειας του ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου είναι 495.000 ευρώ με πηγή χρηματοδότησης το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Αντικείμενο της εργολαβίας είναι η εκτέλεση εργασιών για την συντήρηση-βελτίωση του οδικού τμήματος από την Εθνική Οδό στην είσοδο του Πύργου με κατεύθυνση μπροστά από το Γενικό Νοσοκομείο Πύργου μέχρι την επαρχιακή οδό Πύργου-Οινόης, συνολικού μήκους 1,5 χιλιομέτρου.

Ο δρόμος σε πολλά σημεία παρουσιάζει πολύ υψηλή επικινδυνότητα, καθώς σε ορισμένα από αυτά έχει «βυθιστεί», αυξάνοντας τον κίνδυνο ατυχήματος, ειδικά για οδηγούς που δεν γνωρίζουν την κατάσταση του οδοστρώματος. Το συγκεκριμένο οδικό τμήμα είναι ιδιαίτερα πολυσύχναστο, καθότι πέρα από τους επισκέπτες του νοσοκομείου, στον ίδιο δρόμο είναι η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου και η Διεύθυνση Μεταφορών της ΠΕ Ηλείας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος