FOLLOW US: facebook twitter

Μελετημένη ληστεία μέρα μεσημέρι στην Κρέστενα

Ημερομηνία: 18-04-2024 | Συντάκτης:

Άγνωστοι δράστες υποδύθηκαν τους αστυνομικούς και άρπαξαν χρηματοκιβώτιο

Τρομακτικές στιγμές έζησε μια ηλικιωμένη γυναίκα το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας στην Κρέστενα, καθώς έπεσε θύμα ληστείας από δύο δράστες, οι οποίοι υποδύθηκαν τους αστυνομικούς για να την εξαπατήσουν και να μπουν στο σπίτι της.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα ευρήματα της έρευνας των αστυνομικών του ΑΤ Κρεστένων, οι δύο άνδρες πρόσεγγισαν την ανυποψίαστη γυναίκα σε μεσημεριανή ώρα και προσποιήθηκαν ότι είναι αστυνομικοί, πείθοντάς την να τους ανοίξει την πόρτα.

Μόλις κατάφεραν να μπουν μέσα έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με ιατρική μάσκα, την ακινητοποίησαν με τη βία και στη συνέχεια αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο που είχε η γυναίκα στο σπίτι, το οποίο περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό, είκοσι χρυσές λίρες Αγγλίας και μια 
συλλογή παλαιών χαρτονομισμάτων και κερμάτων ελληνικής κοπής, το φόρτωσαν στο αυτοκίνητό τους και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

 Ήδη διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων έχει σχηματιστεί δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστων δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν ήδη συλλέξει στοιχεία και πληροφορίες για να φτάσουν στην ταυτοποίηση των δραστών, καθώς εικάζεται ότι πρόκειται για άτομα που έκαναν μελετημένο «χτύπημα», αφού φαίνεται πως ήταν ενήμεροι για την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου στο συγκεκριμένο σπίτι. Επιπλέον, το γεγονός ότι επιχείρησαν τη ληστεία την ώρα που απουσίαζε ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας, δείχνει πως είχαν προετοιμαστεί για το πότε θα «χτυπούσαν».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος