FOLLOW US: facebook twitter

Μεγάλο πάρτι σήμερα στην αγορά της Ανδραβίδας!

Ημερομηνία: 06-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Κοινωνία, Νέα

Ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης διοργανώνει μια ξεχωριστή βραδιά με μουσική και πολλά event για την έναρξη των  θερινών εκπτώσεων


Με σύνθημα «Καλοκαίρι σημαίνει διασκέδαση», ο Εμπορικός Σύλλογος Ανδραβίδας διοργανώνει σήμερα Πέμπτη 6 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα ένα μεγάλο πάρτι, μια ξεχωριστή βραδιά γιορτάζοντας την έναρξη των θερινών εκπτώσεων!

Θέλοντας να προσελκύσει τον κόσμο στην τοπική αγορά και στα εμπορικά καταστήματα  της πόλης, ο Εμπορικός Σύλλογος ανέβαλε αυτήν την ωραία πρωτοβουλία διοργάνωσης μιας ξεχωριστής βραδιάς στην κεντρική αγορά της Ανδραβίδας ( στην οδό Εθνικής Αντίστασης).

Έτσι, από τις 7 το απόγευμα η κεντρική αγορά της πόλης, θα γεμίσει μπαλόνια, μουσική, κεράσματα και μουσική από τον DJ ARVA. Ο Εμπορικός Σύλλογος Ανδραβίδας, προσκαλεί  όλον τον κόσμο, μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν και ταυτόχρονα να γνωρίσουν τα καταστήματα της πόλης και τα προιόντα τους ενόψει της εκπτωτικής περιόδου, με ποιοτικά προϊόντας και τιμές ασυναγώνιστες. Μην το χάσετε και προπαντός δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στηρίζοντας τις τοπικές μας αγορές, στηρίζουμε την τοπική οικονομία και την επιβίωση των  επαγγελματιών του τόπου μας.

Ε.Π


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot