FOLLOW US: facebook twitter

Μεγάλη συμμετοχή στο «1st Goalkeeper Camp 2020»

Ημερομηνία: 01-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σάκης Θεοδωρακόπουλος και Ανδρέας Τρυφωνόπουλος σήμερα στη Μαραθιά

Το «1st Goalkeeper Camp 2020» ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο του Μελιτσόπουλου στη Μαραθιά και θα ολοκληρωθεί την προσεχή Κυριακή 5 Ιουλίου. Η συμμετοχή είναι μεγάλη, περισσότεροι από 50 αθλητές παίρνουν μέρος και για μια εβδομάδα, μικροί και μεγαλύτεροι ηλικιακά τερματοφύλακες έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν από τους ικανότατους γκολκίπερ, Ανδρέα Αντωνόπουλο, Παναγιώτη Λαδά και Γιώργο Λαδά, σε δύο ηλικιακά γκρουπ, ένα Under 17 και ένα άνω των 17 ετών. Η δουλειά που γίνεται είναι εξαιρετική, η οργάνωση υπό την καθοδήγηση του Παναγιώτη Παναγούτσου και την αιγίδα της ΕΠΣΗ υποδειγματική και το «1st Goalkeeper Camp 2020» είναι σίγουρο πως θα καθιερωθεί.

Την πρώτη μέρα τίμησε με την παρουσία του τη διοργάνωση ο παλαίμαχος Ηλείος τερματοφύλακας και νυν προπονητής τερματοφυλάκων στον ΠΑΣ Γιάννινα, Σπύρος Χριστόπουλος, ο οποίος προσέφερε τις γνώσεις του από την πολυετή εμπειρία του στους αθλητές του Camp.

Επιπλέον, την πρώτη μέρα βρέθηκε στο Camp ένας καταξιωμένος γκολκίπερ, ο έμπειρος Πυργιώτης Γιάννης Καπετανάκης (επί σειρά ετών ήταν αρχηγός του Πανηλειακού, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης, μεταξύ άλλων, σε ΠΑΟ Βάρδας και Ολυμπιακό Ζαχάρως), ο οποίος σε συνεργασία με τους τρεις προπονητές-εκπαιδευτές του Camp, συνέβαλε στη βελτίωση των συμμετεχόντων αθλητών.

Χθες, δεύτερη μέρα του Camp παρών ήταν ο έμπειρος Ηλείος γκολκίπερ, Γιάννης Τσάμπρας, με σημαντική παρουσία πολλών ετών σε ομάδες του Νομού (Κένταυρος Μαγούλας, Α.Ο. Μακρισίων, Ολυμπιακός Ζαχάρως,  Αλφειός Επιταλίου). Ενώ σήμερα, τρίτη μέρα του Camp, θα υποστηρίξουν τη διοργάνωση δύο σπουδαίοι Ηλείοι τερματοφύλακες, ο Σάκης Θεοδωρακόπουλος και ο Ανδρέας Τρυφωνόπουλος οι οποίοι θα τιμηθούν από τους διοργανωτές για την πολυετή προσφορά τους στον ηλειακό αθλητισμό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος