FOLLOW US: facebook twitter

Μεγάλη διάκριση για 5 μικρούς Ηλείους ζωγράφους

Ημερομηνία: 19-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Διακρίθηκαν σε Πανελλήνιο διαγωνισμό ανάμεσα σε  17.000 συμμετοχές φιλοτεχνώντας το πορτρέτο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη!

 

H ελληνική εκπροσώπηση στον διαγωνισμό kids4humanrights των Ηνωμένων Εθνών και του Ιδρύματος Gabarron, που διοργανώθηκε εξ’ ολοκλήρου από την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας, έλαμψε από τα μοναδικά αριστουργήματα των μικρών της καλλιτεχνών! Στον διαγωνισμό πέτυχαν μια μεγάλη διάκριση 5 μικροί ζωγράφοι από την Ηλεία και συγκεκριμένα από την περιοχή του Κάμπου, μαθητές της ζωγράφου Ελένης Σταθοπούλου.

Οι μικροί Ηλείοι καλλιτέχνες διακρίθηκαν ανάμεσα σε…  17.000 συμμετοχές με πρωτοβουλία της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδας που έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να φιλοτεχνήσουν το πορτρέτο της κ. Μαριάννας Βαρδινογιάννη αντλώντας έμπνευση απο την πολυδιάστατη δράση της.

Τα παιδιά από την Ηλεία που διακρίθηκαν είναι:

Μαλένα Βαρβαρέσου Γ Δημοτικού

Γεωργία Χριστοφή Γ Δημοτικού

Αναστασια Παπαβλασοπούλου Β Δημοτικού

Γεράσιμος Ιωάννης Καραβίδας Β Γυμνασίου

Ξένια Γιόβα Ε Δημοτικού

Μάλιστα, το έργο της Αναστασιας Παπαβλασοπούλου από τα Λεχαινα αποτελεί πλέον μέρος της συλλογής του Μουσείου Παιδικής Τέχνης της Βασίλισσας Σοφίας στο Valladolid στην Ισπανία.

Η δασκάλα ζωγραφικής Ελένη Σταθοπούλου μπορεί να νοιώθει υπερήφανη για την νέα αυτή διάκριση των μαθητών της και συνεχάρη για την επιτυχία τους. για τη συμμετοχή και τη διάκριση τους. Ευχαρίστησε ακόμα όλα τα παιδιά που συμμετέχουν με μεγάλο ενθουσιασμό σε πολλές καλλιτεχνικές δραστηριότητες, ανακαλύπτοντας κάθε φορά τον μαγικό κόσμο των χρωμάτων αλλά και των αισθημάτων!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος