FOLLOW US: facebook twitter

Μεγάλη άσκηση της Πυροσβεστικής σήμερα στο παλιό Νοσοκομείο Πύργου με σενάριο την αντιμετώπιση συμβάντων μετά από σεισμό

Ημερομηνία: 28-03-2019 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”85431″ img_size=”full”][vc_column_text]Στο πλαίσιο αναβάθμισης της επιχειρησιακής ετοιμότητας των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Ηλείας και της 6ης ΕΜΑΚ καθώς και της συνεργασίας των εμπλεκόμενων φορέων, και σε συνδυασμό με την ανάγκη εξοικείωσης των υπαλλήλων σε περιπτώσεις συμβάντων σεισμού, θα πραγματοποιηθεί άσκηση ετοιμότητας.

Η άσκηση ετοιμότητας θα έχει την κωδική ονομασία «ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ 2019» και θα διεξαχθεί σήμερα Πέμπτη 28-03-2019 στις εγκαταστάσεις του Παλιού  Νοσοκομείου Πύργου.

Το Πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί για τους εμπλεκόμενους φορείς είναι το κάτωθι:

Ώρα 18:15΄- ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΣΚΗΣΗΣ (θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση όλων των εμπλεκόμενων φορέων στην αίθουσα της Π.Ε.Δ., που βρίσκεται επί της οδού Μανωλοπούλου και Μαγνησίας, δίπλα από την ΔΟΥ Πύργου ).

Ώρα 19:15΄- ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΣΚΗΣΗΣ (στις εγκαταστάσεις του Παλιού Νοσοκομείου Πύργου, το οποίο εδρεύει στον Πύργο επί της οδού Κατακόλου).

ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΑΣΚΗΣΗΣ (Μετά το πέρας της άσκησης – στην αίθουσα της Π.Ε.Δ. θα γίνει αποτίμηση των ενεργειών της άσκησης από τους εμπλεκόμενους φορείς).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot