FOLLOW US: facebook twitter

Μεγάλα ονόματα φέτος στο Χλεμούτσι!

Ημερομηνία: 10-06-2022 | Συντάκτης:

Μποφίλιου,Χαρούλης και Β. Παπακων/νου στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου


Αντίστροφα μετρούν στον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης για τη διεξαγωγή του φετινού Διεθνούς Φεστιβάλ στο Χλεμούτσι, αφού η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας ενέκρινε το σχετικό αίτημα για την προσωρινή παραχώρηση του κάστρου με σκοπό τη διοργάνωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων που περιλαμβάνει το φετινό φεστιβάλ.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το Φεστιβάλ περιλαμβάνει τέσσερις εκδηλώσεις, δύο συναυλίες και δύο μουσικές παραστάσεις.

Η πρεμιέρα θα γίνει πιθανότατα με τη δημοφιλή και βραβευμένη Μουσική παράσταση του Γιώργου Βούκανου «Το Μυστικό Τραγούδι του Κάστρου» με ερμηνεύτρια την σοπράνο Άντα Αθανασοπουλου το Σάββατο 23 Ιουλίου 2022, με ελεύθερη είσοδο. Θα ακολουθήσει συναυλία με την αγαπημένη ταλαντούχα τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου, από τις πλέον έντεχνες ερμηνεύτριες του καλλιτεχνικού χώρου, την Κυριακή 24 Ιουλίου 2022.

Το Σάββατο 30 Ιουλίου θα επαναληφθεί η Μουσική παράσταση «Το Μυστικό Τραγούδι του Κάστρου» με ελεύθερη είσοδο, ενώ τη Δευτέρα 1 Αυγούστου παίρνει σειρά ο Γιάννης Χαρούλης που υπόσχεται να μας παρασύρει με όσα τραγούδια έχουμε αγαπήσει και να μας συστήσει και καινούργια, από το νέο του δίσκο «ΚΟΛΙΜΠΡΙ» .

Εκτός απροόπτου, το φινάλε στο Φεστιβάλ θα δοθεί με συναυλία του μοναδικού ροκά της ελληνικής σκηνής, Βασίλη Παπακωνσταντίνου τη Δευτέρα 8 Αυγούστου. Οι συναυλίες θα διεξαχθούν με την καταβολή εισιτηρίου, ενώ οι μουσικές παραστάσεις γίνουν ατελώς, καθώς έχουν ελεύθερη είσοδο.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στον εξωτερικό περίβολο του κάστρου Χλεμούτσι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εκδηλώσεων καθ’ υπόδειξη των υπαλλήλων της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας, οι οποίοι θα είναι παρόντες καθ΄ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων. Απαραίτητος όρο για την έγκριση διεξαγωγής των εκδηλώσεων, είναι ο αριθμός των θεατών να μην υπερβαίνει τα 1.000 άτομα για λόγους ασφαλείας τόσο του μνημείου όσο και των ίδιων των θεατών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος