FOLLOW US: facebook twitter

Με βραβεία επέστρεψαν από την Καρδίτσα τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας «ΕρασιΤΕΧΝΕΣ» Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 27-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Με βραβεία και διακρίσεις επέστρεψαν από την Καρδίτσα όπου συμμετείχαν στο 35ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου, τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας «ΕρασιΤΕΧΝΕΣ» Αμαλιάδας με την εξαιρετική παράσταση «Ράφτης Κυριών» του Georges Feydeau σε σκηνοθεσία Χάρη Κότσιφα που έχει ήδη παρουσιαστεί με μεγάλη επιτυχία στην Αμαλιάδα, τα Λεχαινά και την Αθήνα. Οι «ΕρασιΤΕΧΝΕΣ» παρουσίασαν την δική τους παράσταση την Παρασκευή το βράδυ και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα των θεατών και της Καρδίτσας.

Ο σκηνοθέτης της παράστασης Χάρης Κότσιφας για την συμμετοχή της Ομάδας στο Φεστιβάλ αλλά και τις διακρίσεις που έλαβαν τόνισε τα εξής:

“Πήγαμε στην Καρδίτσα στο 35ο Φεστιβάλ ερασιτεχνικού Θεάτρου να παίξουμε μαζί με τις 8 καλύτερες ομάδες που δήλωσαν υποηφιοτητα απο όλη την χώρα. Πήγαμε να το χαρούμε …Να περάσουμε όμορφα…Να υπηρετήσουμε αυτό που αγαπάμε. Να παρουσιάσουμε τον πολιτισμό της πόλης μας. Αφήσαμε δουλειές.. οικογένειες… Εκτός από δύο παιδιά που για επαγγελματικούς λόγους δεν ήρθαν κοντά μας και αντικαταστάθηκαν επάξια από μέλη της ομάδας μας. Κι όμως όλοι μαζί ξεκινήσαμε να περασουμε ενα όμορφο διήμερο. Δεν περάσαμε όμως μόνο όμορφα ..περάσαμε υπέροχα ..τέλεια …Το ευχαριστηθηκαμε πάνω στη σκηνή και εκτός σκηνής. Ήρθε όμως η ώρα και της απονομης βραβείων και διακρίσεων..Και η χαρά μας μεγάλωσε κι άλλο. Σας ανακοινώνουμε λοιπόν τις διακρίσεις που κέρδισε η ομάδα μας με την πρώτη συμμετοχή μας σε Φεστιβάλ:

1. 1ο βραβείο Μουσικής επιμέλειας ομόφωνα στην Ελένη Σκορδίλη.

2. Έπαινος χορου στην Δήμητρα Μπέρτσου και στο χορευτικό μας.

3.Υποψηφιότητα καλύτερης παράστασης, κατά πλειοψηφία , μας δόθηκε η 2η θέση.

4. Υποψηφιότητα 2ου βραβείου αντρικού ρόλου. Κατά πλειοψηφία στον Θανάση Λυκογιαννη η 2η θέση.

5. Υποψηφιότητα κουστουμιων . Κατα πλειοψηφια στην Γιάννα Γούναρη η 2η .

Σαν σκηνοθέτης της ομάδας συγχαίρω όλα τα παιδιά της ομάδας μας που με οποιοδήποτε τρόπο βοήθησαν όπου και όταν χρειάστηκε.ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας. ευχαριστούμε τους χορηγούς μας. Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας δίνετε τη δύναμη να συνεχίζουμε. Ένα ταξίδι τελειωσε υπέροχα. Σε λίγο ετοιμάζουμε ένα νέο ταξίδι.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος