FOLLOW US: facebook twitter

Με τον Χρ. Χριστοδουλόπουλο ο δικηγόρος Χρ. Δημητρόπουλος

Ημερομηνία: 05-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”83690″ img_size=”full”][vc_column_text]Την υποψηφιότητα του δικηγόρου Χρήστου Δημητρόπουλου ανακοίνωσε, έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί του, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Ο κύριος Δημητρόπουλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Οι θέσεις και οι απόψεις του κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου για την ανάπτυξη της Αμαλιάδας και των Δημοτικών Διαμερισμάτων της, ο στόχος του και ο σκοπός του να βελτιώνεται η καθημερινότητα των δημοτών με απόλυτο σεβασμό προς αυτούς, η πρόσκλησή του να μη μείνουμε αδρανείς μπροστά στο μέλλον του τόπου μας και το μέλλον των παιδιών μας, αλλά και η μέχρι τώρα πορεία του που μας δείχνει ότι νοιάζεται και αγαπάει το τόπο μας, με βρίσκουν ένθερμο υποστηρικτή και συμμετέχω με χαρά στην παράταξή του για να δώσουμε τη μάχη για ένα Δήμο που έχει μέλλον και προοπτικές.

Ως Δικηγόρος, που δραστηριοποιήθηκα στη περιοχή μας επί τριάντα οκτώ χρόνια, γνωρίζω καλά τα προβλήματά της. Γνωρίζω τις δυνατότητες που έχει ο Δήμος μας και τις ανάγκες του.

Έγιναν πολλά και σημαντικά έργα παρά τις δύσκολες  οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας. Ο καθένας από εμάς που είναι καλόπιστος αυτό το γνωρίζει.

Όμως πρέπει και οφείλουμε να αγωνιστούμε όλοι μαζί για να γίνουν και άλλα, ώστε να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο ο Δήμος μας στο σύνολό του και να αναβαθμιστεί η  καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Απαλλαγμένος από επαγγελματικές υποχρεώσεις, έχω το χρόνο, τη διάθεση και σκοπό να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για τη καλυτέρευση της πόλης μας και των δημοτικών διαμερισμάτων της, ώστε να υλοποιήσουμε το όραμα και τα σχέδια που έχει ο Χρήστος Χριστοδουλόπουλος για το Δήμο μας».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot