FOLLOW US: facebook twitter

Με τον υποψήφιο δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης Δ. Μάλιαρη η Αναστασία Οικονομοπούλου

Ημερομηνία: 05-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”83692″ img_size=”full”][vc_column_text]Με τον υποψήφιο δήμαρχο Ανδραβίδας- Κυλλήνης θέτει υποψηφιότητα η Αναστασία Οικονομοπούλου η οποία δήλωσε:

«Ένας σημαντικός παράγοντας που με ώθησε να θέσω υποψηφιότητα στο Συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» είναι το γεγονός πως ο Διονύσιος Μάλιαρης  που ηγείται του συνδυασμού έχει αποδείξει έμπρακτα μέσω του προσωπικού του, επαγγελματικού και πολίτικου του βίου πως είναι ένας άνθρωπος ταπεινός, παραγωγικός και πως είναι ο μοναδικός υποψήφιος που μπορεί να φέρει εις πέρας μια ηθική και χρηστή διοίκηση με διαφάνεια και αξιοκρατία.

Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να είμαι μέλος μιας πολυσυλλεκτικής καθαρά αυτοδιοικητικής παράταξης η οποία έχει ως βασικό στόχο την πλήρη αναμόρφωση τόσο των θεσμών όσο και της νοοτροπίας που χρειάζεται η αυτοδιοίκηση του τόπου μας που επηρεάζει την καθημερινότητα μας, για αυτό αποδέχτηκα την πρόταση του Διονυσίου Μάλιαρη.

Στην πρόκληση των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Ανδραβίδας –Κυλλήνης δηλώνω παρών, βάζω απέναντι μου όλους αυτούς που οδήγησαν τον τόπο μας στη σημερινή μίζερη πραγματικότητα και συμμετέχω στο πλευρό του Διονυσίου Μάλλιαρη, με βασικό κίνητρο μου την αγάπη μου για τον τόπο μας καθώς και  για:

1. Την εκπλήρωση των μεγάλων στόχων οι οποίοι χρόνια τώρα μένουν στο περιθώριο και περιορίζουν την τοπική ανάπτυξη και οικονομία.

2. Την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων.

3. Τη δημιουργία τοπικών οργανισμών ασφάλειας, πρόνοιας και κοινωνικής αλληλεγγύης.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot