FOLLOW US: facebook twitter

Με τον Γιάννη Λυμπέρη και ο Παναγιώτης Χριστόπουλος!

Ημερομηνία: 08-08-2023 | Συντάκτης:

Άλλη μια υποψηφιότητα από την Πηνεία με την ‘ΗΛΙΔΑ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’


«Η Πηνεία που αγαπάμε, η Πηνεία που ζούμε και δημιουργούμε, μας χρειάζεται όλους και στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο δεν περισσεύει κανείς…». Με αυτά τα λόγια ο Παναγιώτης Χριστόπουλος τάσσεται στο πλευρό του Γιάννη Λυμπέρη και κατέρχεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Πηνεία με την παράταξη ‘ΗΛΙΔΑ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’.

Όπως αναφέρει η απόφασή του να συμμετάσχει στις εκλογές έγινε μετά από ώριμη σκέψη, με γνώμονα την ανάπτυξη όχι μόνο της Πηνείας αλλά ολόκληρου του Δήμου Ήλιδας, που πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και να εξελίσσεται διαρκώς, απέναντι στις νέες προκλήσεις.

«Ο Γιάννης Λυμπέρης, είναι ένας έμπειρος Δήμαρχος ο οποίος ταυτόχρονα εκφράζει και  το νέο, με ιδέες αλλά κυρίως με πράξεις για τον δήμο μας που μας χρειάζεται όλους. Γι’ αυτό και θα πορευτούμε στο πλευρό του».

Τον κ. Χριστόπουλο καλωσόρισε στην παράταξη ο κ. Λυμπέρης, ο οποίος όπως είπε: «Η παράταξη χρειάζεται τέτοιους ανθρώπους, η Πηνεία και ευρύτερα ο Δήμος έχει ανάγκη από ανθρώπους που θέλουν να εργαστούν και να προσφέρουν στον δήμο μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot