FOLLOW US: facebook twitter

Με τον Γιάννη Λυμπέρη αταλάντευτα ο Γιάννης Βυθούλκας!

Ημερομηνία: 08-08-2023 | Συντάκτης:

Ο αθλητισμός είναι ένας τομέας που ο Γιάννης Λυμπέρης όχι απλώς έχει να επιδείξει τεράστιο έργο, είναι ένας τομέας που αποτελεί προτεραιότητα και στον σχεδιασμό του για τη Νέα Εποχή στον Δήμο Ήλιδας.

Οι πολίτες, εντός και εκτός δήμου, το γνωρίζουν καλά αυτό και ο Γιάννης Βυθούλκας, ένας άνθρωπος του αθλητισμού με μεγάλη προσφορά στο χώρο του, παραμένει αταλάντευτα στο πλευρό του Γιάννη Λυμπέρη ως υποψήφιος με την παράταξη ‘ΗΛΙΔΑ- ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’.

«Ο Γιάννης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, έχει ταυτίσει την ζωή του με τον αθλητισμό, η προσφορά του είναι μεγάλη και συνεχίζουμε μαζί για να ολοκληρώσουμε το μεγάλο έργο που συντελείται και έχει κατατάξει τον δήμο μας σε έναν από τους λίγους της Ελλάδας με άρτιες και σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις» ανέφερε ο κ. Λυμπέρης.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Βυθούλκας ανέφερε: «Ο Γιάννης Λυμπέρης έχει επιδείξει τεράστιο έργο στον τομέα του αθλητισμού.  Είναι ο άνθρωπος που αναμόρφωσε τον δήμο και αυτό το έργο πρέπει να συνεχιστεί και να κάνουμε ακόμη περισσότερα βήματα. Η μακρά διαδρομή μου στον αθλητισμό, δίπλα στα παιδιά και τους νέους ανθρώπους, με έχει κάνει να αφουγκράζομαι τις ανάγκες τους και μόνο με τον Γιάννη Λυμπέρη θα μπορέσουμε να κάνουμε την μετάβαση στη Νέα Εποχή».

Ο Γιάννης Βυθούλκας είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής, έχει απασχοληθεί σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, έχει οργανική θέση στο 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, είναι προπονητής του αγωνιστικού τμήματος και των Ακαδημιών του Α.Ο. ‘ΑΡΙΩΝ’ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ στην κολύμβηση.  


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot