FOLLOW US: facebook twitter

Με το βλέμμα στο μέλλον για την ανάπτυξη της Ολυμπίας και της επιχειρηματικότητας

Ημερομηνία: 07-02-2024 | Συντάκτης:

Έκοψε την πίτα του ο Εμπορικός Σύλλογος Αρχαίας Ολυμπίας “ΕΡΜΗΣ”

Παρουσία μελών, συνεργατών και φίλων. πολιτικών και εκπροσώπων της Τ.Α, ο Εμπορικός Σύλλογος Αρχαίας Ολυμπίας “ΕΡΜΗΣ” σε κλίμα αισιοδοξίας, έκοψε την Κυριακή την πίτα του στα ανανεωμένα γραφεία του Συλλόγου.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Μιχαήλ Μπότσας και έκοψαν ο πρόεδρος Ν. Καρυώτης, ο Αντιπρόεδρος κ. Επ. Γαλάνης, η Γ. Γραμματέας Γ. Ευθυμίου και ο Υπεύθυνος Προβολής και Επικοινωνίας κ. Δ. Παπαϊωάννου. Ο πρόεδρος κ.  Νίκος Καρυώτης στον χαιρετισμό του αφού ευχήθηκε Καλή Χρονιά με υγεία σε όλους,  αναφέρθηκε στις μελλοντικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν για την ανάπτυξη της πόλης και της επιχειρηματικότητας σε συνεργασία με τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την επαναλειτουργία του Μουσείου Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων.


Ο Δήμαρχος κ. Παναγιωτόπουλος δήλωσε πως είναι ανοικτός σε συνεργασία και θα υποστηρίξει τα αιτήματα, έδωσε και απαντήσεις όσον αφορά το Μουσείο και το Olympia Land της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και δήλωσε γενικά στο πλευρό του Συλλόγου. Τυχερός του φλουριού της πίτας από το ζαχαροπλαστείο Μπουρνά,  αναδείχθηκε ο Δημήτριος Παπαϊωάννου.!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Αριστείδης Παναγιωτόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος και νυν πρόεδρος του Δ.Σ κ. Γ. Αηδόνης, ο Αντιδήμαρχος Εθνικών και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Δ. Κατσίκας, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Ηλείας – πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου «ΕΡΜΗΣ» κ. Ηλ. Ξανθούλης και οι πρόεδροι της Ένωσης Ξενοδόχων Αρχαίας Ολυμπίας, ΑΟΛΜΟ και Πάρκου Ολυμπιονικών κ. Β. Τυλιγάδας, κ. Β. Σπυρόπουλος και κ. Δ. Κωνσταντίνου, ο Πρόεδρος της ΤΚ Αρχαίας Ολυμπίας κ. Π. Παρασκευόπουλος και μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, ο Αντιπρόεδρος ξενοδόχος κ. Γ. Μαμούσης, εκπρόσωποι των Ηλείων Βουλευτών Μιχάλη Κατρίνη και Θεοδώρας Αυγερινοπούλου και μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αρχαίας Ολυμπίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος