FOLLOW US: facebook twitter

Με την ευχή του Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Αθανασίου στην τελική ευθεία για το δήμο Πύργου, ο Διονύσης Μπέλτσος

Ημερομηνία: 15-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αυτοδιοίκηση, Νέα

Επίσκεψη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιο Β’ πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου Διονύσης Μπέλτσος. Συνοδευόμενος μέλη της δημοτικής παράταξης “ΔΕΚΑ”, ο κ. Μπέλτσος ζήτησε και έλαβε την ευλογία του Σεβασμιότατου για τον προεκλογικό αγώνα που στόχο έχει την ανάδειξη νέας δημοτικής αρχής από την παράταξη “ΔΕΚΑ” και νέο δήμαρχο Πύργου το Διονύση Μπέλτσο. 

Με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Αθανάσιο, συζητήθηκαν πλείστα θέματα που αφορούν τη συνεργασία το δήμου Πύργου και της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας, ζητήματα που χρονίζουν και που θα πρέπει να βρουν επιτέλους ουσιαστικές λύσεις. 

Ο κ. Μπέλτσος μετά τη συνάντηση αυτή, σημείωσε πως αναλαμβάνοντας τα ηνία του δήμου, θα επιδιώξει να βελτιώσει τη συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων και να προωθήσει αναπτυξιακά θέματα που αφορούν και στον θρησκευτικό τουρισμό, που μπορεί να αποτελέσει σημαντικό κεφάλαιο για την περιοχή. 

Ο υποψήφιος δήμαρχος σημείωσε πως είναι βασικό στο πλαίσιο της συνεργασίας δήμου και Ιεράς Μητρόπολης να υπάρχει άμεση επικοινωνία και συνεννόηση για την υποστήριξη των δημοτών που χρήζουν ανάγκης και υποστήριξης.

Επίσης έθεσε τα ζητήματα που αφορούν την ανέγερση του νέου Ιερού Ναού του Πολιούχου Αγίου Χαραλάμπους, της στήριξης των ιδρυμάτων και των δομών της Μητρόπολης Ηλείας εντός των ορίων του δήμου Πύργου, όπως και της ανάδειξης των μοναστηριών, που αποτελούν εξαίρετα θρησκευτικά μνημεία του τόπου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot