FOLLOW US: facebook twitter

Με θετικό πρόσημο η Λευκή Νύχτα στο Βαρθολομιό

Ημερομηνία: 30-07-2024 | Συντάκτης:

Σε συνδιοργάνωση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Βαρθολομιού και του Δήμου Πηνειού

Με χαμόγελα ολοκληρώθηκε η Λευκή Νύχτα στο Βαρθολομιό που συνδιοργάνωσαν ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης και ο Δήμος Πηνειού. Πλήθος κόσμου πλημμύρισε την αγορά μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους και να στηρίξουν με αυτόν τον τρόπο την τοπική οικονομία.

Σε έναν κατάμεστο εμπορικό πεζόδρομο μετατράπηκε η καρδιά της πόλης από νωρίς το απόγευμα, με τους καταναλωτές να εκμεταλλεύονται την εορταστική ατμόσφαιρα και τις εκπτωτικές προσφορές των καταστημάτων προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους.

Η κυκλοφορία στους κεντρικούς δρόμους για τα οχήματα είχε διακοπεί από νωρίς προκειμένου να διευκολυνθεί η κίνηση του καταναλωτικού κοινού που για ακόμη μία φορά έδειξε την προτίμησή του στην τοπική αγορά. Αργότερα, το ίδιο βράδυ, πραγματοποιήθηκε συναυλία στο κέντρο της πόλης που ψυχαγώγησε μικρούς και μεγάλους.

«Στηρίζουμε την εξωστρέφεια»

«Η Δημοτική Αρχή Πηνειού είναι πάντα στο πλευρό του εμπορικού κόσμου και στηρίζει –στο μέτρο του εφικτού- πρωτοβουλίες που ευνοούν την εξωστρέφεια καθώς και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας» επισημαίνει ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός.

Παράλληλα προσθέτει ότι  υπάρχει μέχρι σήμερα εξαιρετική συνεργασία με τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Βαρθολομιού σημειώνοντας ότι «αποτελεί προτεραιότητά μας η στήριξη του εμπορικού κόσμου καθώς αυτός αποτελεί έναν από τους πλέον σημαντικούς πυλώνες για την ανάπτυξη της περιοχής μας. Προς αυτή την κατεύθυνση παραμένουμε αρωγοί στις προσπάθειες εξωστρέφειας τόσο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Βαρθολομιού όσο και των αντίστοιχων συλλόγων της Γαστούνης και του Τραγανού και συμβάλλουμε στις πολυδιάστατες δράσεις τους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot