FOLLOW US: facebook twitter

Με τεράστια επιτυχία και η 2η Παιδική Καρναβαλούπολη του Δήμου Ήλιδας!

Ημερομηνία: 10-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Διασκέδαση, Νέα

Μικροί καρναβαλιστές πλημμύρησαν το κέντρο της Αμαλιάδας‼

Εκατοντάδες λιλιπούτειοι καρναβαλιστές πλημμύρησαν την πλατεία Αγίου Αθανασίου της Αμαλιάδας, συμμετέχοντας και στην 2η Παιδική Καρναβαλούπολη του Δήμου Ήλιδας, που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του «Καρναβαλιού Αμαλιάδας 2024», το οποίο διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο, τον Σύλλογο Εστίασης και την Δημοτική Κοινότητα Αμαλιάδας.

Στην καρναβαλούπολη, τα μικρά παιδία είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν μέσα από πλήθος δραστηριοτήτων, το οποίο με πολύ μεράκι είχε σχεδιάσει η Οργανωτική Επιτροπή και υλοποίησαν επαγγελματίες ανιματέρ και κλόουν, με τη συμμετοχή των καλλιτεχνικών  εργαστηρίων «Καλλιτεχνείο» και «Πινελιές – Πινελιές».

Το κεντρικότερο σημείο της Αμαλιάδας μετατράπηκε για ένα πρωινό σε ένα υπαίθριο πάρτι υπό τους ήχους καρναβαλικής μουσικής, ενώ οι όμορφες στολές και τα γέλια των μικρών καρναβαλιστών έδωσαν χρώμα και ζωντάνια, μεταδίδοντας την αποκριάτικη ενέργεια και στους μεγαλύτερους.

Οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν με το σόου του κλόουν, ενώ το παιδικό καρναβαλικό εργαστήρι που δημιουργήθηκε, γέμισε με χρώμα τα παιδικά τους πρόσωπα, μέσα από το face painting.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αμαλιάδα για τη μεγάλη παρέλαση του Καρναβαλιού‼

Εν όψει της μεγάλης παρέλασης αρμάτων και καρναβαλιστών που ξεκινάει στις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής θα κλείσουν προσωρινά από τις 12:00 εως το πέρας της παρέλασης, οι εξής οδοί:

Αρχαίας Ήλιδος και Ερμού από τη περιοχή του Ανεμομύλου έως και την πλατεία Δημοκρατίας (Μεταξά), με παράλληλη διακοπή κυκλοφορίας και σε όλες τις κάθετες αυτών.

Αντωνίου Πετραλιά από την πλατεία Δημοκρατίας (Μεταξά) έως και την συμβολή της με την οδό Γεωργίου Παπανδρέου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος