FOLLOW US: facebook twitter

Με πολύ κέφι η καλοκαιρινή προσκοπική συνάντηση στη Σκαφιδιά

Ημερομηνία: 29-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”95665″ img_size=”full”][vc_column_text]

Με προσκοπικές δράσεις, μουσικές και τραγούδια νέοι και παλαιοί πρόσκοποι πέρασαν ένα αξέχαστο βράδυ

Ένα πραγματικό υπέροχο βράδυ με πολλές προσκοπικές δράσεις, φαγητό, μουσική και τραγούδι , είχαν την χαρά να απολαύσουν όλοι όσοι συμμετείχαν στην καλοκαιρινή γιορτή – συνάντηση των παλαιών προσκόπων Ν. Ηλείας, με την συμμετοχή και πολλών νέων παιδιών από τις προσκοπικές οργανώσεις της περιοχής.

Τo καλοκαιρινό ετήσιο ραντεβού των προσκόπων έγινε την Τρίτη το βράδυ  τις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας και ο οικοδεσπότης της βραδιάς Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος έδωσε τον καλύτερο εαυτό του για την εξυπηρέτηση όλων , με την συνεργασία συναδέλφων του και προσκόπων της νέας γενιάς. Οι προσκοπικές ομάδες άναψαν τις κλασικές φωτιές τους στο χώρο και ακολούθησαν προσκοπικές δράσεις για να μπουν όλοι στο κλίμα της βραδιάς πριν ακολουθήσει το γλέντι.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, πλήθος

Το ΙΕΚ Σμαρνακη και το κτήμα Μερκούρη αποζημίωσαν πλήρως  τα τραπέζια που στήθηκαν με τις προσφορές τους  για το παραδοσιακό φαγοπότι αλλά και οι φίλοι μουσικοί με όμορφες παλιές και νεότερες μελωδίες έδωσαν το δικό τους στίγμα στην όμορφη βραδιά.

Στην προσκοπική αυτή γιορτή παρευρέθηκαν  πέρα από τις Προσκοπικές ομάδες που είχαν την ευκαιρία να ξαναζήσουν τις ωραίες στιγμές, καθώς και φίλοι τους ,γονείς των προσκόπων, υψηλόβαθμα στελέχη από Αθήνα ,Πελοπόννησο καθώς και διακεκριμένες προσωπικότητες της Ηλείας. Όπως πάντα παρών ήταν και ο Ηλείος μουσικοσυνθέτης Ηλίας Ανδριόπουλος που τραγούδησε μαζί τους και εκείνος τραγούδια και δικά του αλλά και πολλές άλλες μελωδίες και καντάδες σε ένα  ποικίλο μουσικό πρόγραμμα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Panagiotis Lattas, στέκεται και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, νύχτα, φωτιά και υπαίθριες δραστηριότητες[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot