FOLLOW US: facebook twitter

Με πίτα και ψητά γιόρτασαν οι κυνηγοί του Πύργου

Ημερομηνία: 04-03-2024 | Συντάκτης:

Πλήθος πολιτών στην εκδήλωση του κυνηγετικού συλλόγου

Σε ευχάριστο κλίμα και με την παρουσία πλήθους πολιτών και εκπροσώπων των αρχών και των φορέων της Ηλείας πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι η εκδήλωση κοπής πίτας του κυνηγετικού συλλόγου Πύργου, η οποία συνδυάστηκε με μίνι απολογισμό της φετινής περιόδου και με υπαίθριο μπάρμπεκιου.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Βασίλης Μαντάς, και ο αντιπρόεδρος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Γ’ ΚΟΠ, Άλκης Κωνσταντόπουλο, ευχαρίστησαν τον κόσμο για την παρουσία τους και τόνισαν ότι ο κυνηγετικός κόσμος παραμένει στην πρώτη γραμμή για τη διαφύλαξη και τη διατήρηση του περιβαλλοντικού πλούτου.

Παράλληλα, έκαναν λόγο για ολοκλήρωση μιας επιτυχημένης κυνηγετικής περιόδου και πρόσθεσαν ότι ο σύλλογος θα συνεχίσει τις δράσεις για τον εμπλουτισμό του θηραματικού πληθυσμού και τη προστασία της φύσης.

Επιπλέον, απηύθυναν ευρύ κάλεσμα συμμετοχής των κυνηγών στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου. Σύντομο χαιρετισμό απηύηθυναν οι βουλευτές Διονύσης Καλαματιανός και Μιχάλης Κατρίνης, οι αντιπεριφερειάρχες Βασίλης Γιαννόπουλος και Θοδωρής Βασιλόπουλος, και ο δασάρχης Πύργου, Παναγιώτης Λάττας. Τη βουλευτή Ηλείας, Διονυσία Αυγερινοπούλου εκπροσώπησε η συνεργάτιδά της, Πέλυ Μπεβούδα, ενώ χαιρετισμό απέστειλε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέας Νικολακόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος