FOLLOW US: facebook twitter

Με μια παράσταση sold out έκανε πρεμιέρα στην Αρχαία Ήλιδα, το 34ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας

Ημερομηνία: 25-07-2024 | Συντάκτης:

Πλήθος κόσμου και κυρίως μικρά παιδιά, κατέκλυσαν το Θέατρο της Αρχαίας Ήλιδας σε μια βραδιά που το υπέροχο παραμύθι «Το Μαγικό Κλειδί», της Πηνελόπης Δέλτα, το οποίο ζωντάνεψε στη σκηνή με τον μοναδικό τρόπο της Κάρμεν Ρουγγέρη και της Χριστίνας Κουλουμπή.

Η παράσταση ταξίδεψε μικρούς και μεγάλους σε ένα κόσμο με χρώματα, χορούς, κοστούμια εμπνευσμένα από παραδοσιακές φορεσιές της πατρίδας μας και παραδοσιακή μουσική και τραγούδια της κάτω Ιταλίας, σε ένα σύμπαν όπου η μαγεία της ζωής συναντήθηκε με αυτή του θεάτρου.

Η μοναδική εκδήλωση δόθηκε στο πλήρως ανακαινισμένο θέατρο, το οποίο άνοιξε τις πύλες τους για του κοινό και τους θεατές του Φεστιβάλ, με το ραντεβού όλων να δίνεται για την επόμενη προγραμματισμένη παράσταση.

Ο Δήμος Ήλιδας ευχαριστεί θερμά όλες και όλους τους συντελεστές της παιδικής παράστασης, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ανανέωσαν το ραντεβού τους με το κοινό της περιοχής για το καλοκαίρι του 2025.

Το 34ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας ξεκίνησε εδώ και λίγες ημέρες το μοναδικό του ταξίδι, υποσχόμενο όμορφες βραδιές μέσα από το πλούσιο πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί για το καλοκαίρι του 2024.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot