FOLLOW US: facebook twitter

«Αγαπώ το δάσος γιατί είναι το σπίτι μου»!: Με μεγάλη επιτυχία, περιβαλλοντικό προσανατολισμό και μηνύματα πραγματοποιήθηκαν τα “Βουπράσια” 2019 στη Βάρδα

Ημερομηνία: 03-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Πολιτισμός

Με περιβαλλοντικό προσανατολισμό και ευαισθησία για την προστασία της φύσης και σύνθημα «ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ», γραμμένο στις μπλούζες όλων των συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις, πραγματοποιήθηκαν τα φετινά «ΒΟΥΠΡΑΣΙΑ» 2019 στην Βάρδα με την συμμετοχή δεκάδων παιδιών και την άψογη συνεργασία των γονιών τους. Γιατί τα παιδιά πάντα μας δείχνουν το δρόμο για να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι και στην προκειμένη περίπτωση ήταν οι καλύτεροι πρεσβευτές για την προστασία του περιβάλλοντος και του δάσους, καθώς τα ίδια παιδιά πολλές φορές έχουν συμμετάσχει σε εκστρατείες καθαρισμού στο δάσος του Κουνουπελίου και της παραλίας, που είναι το… σπίτι τους!

Οι φετινές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βάρδας με την βοήθεια πολλών εθελοντών, είχαν απ’ όλα! Μουσική, σύγχρονο και παραδοσιακό χορό, θέατρο, και μουσικές βραδιές. Η εκκίνηση δόθηκε στις 29 Ιουνίου το βράδυ με συγκροτήματα που παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς στην πλατεία Ελευθερίας και το επόμενο βράδυ ακολούθησε από τα παιδιά παράσταση με μουσική και σύγχρονο χορό, όπου καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο για την θετική τους ενέργεια και το ταλέντο τους.  Στόχος βέβαια της παράστασης των παιδιών, να στείλουν τα δικά τους μηνύματα για την προστασία του δάσους ενώ η παρουσία τους ήταν πραγματικά συγκινητική.

Την Πέμπτη το βράδυ 1η Ιουλίου, η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βάρδας, παρουσίασε στην πλατεία Ελευθερίας που ήταν και το επίκεντρο όλων των εκδηλώσεων, το έργο «Βαλίτσες» σε κείμενο και σκηνοθεσία του Ανδρέα Θανάσουλα. Μετά την θεατρική παράσταση η διασκέδαση έφτασε τα ύψη με ελληνική βραδιά που επιμελήθηκε ο  dj DELO.  Το σημαντικό είναι ότι για μια περίπου εβδομάδα, η Βάρδα κινήθηκε σε γιορτινό κλίμα, ο κόσμος διασκέδασε και πέρασε όμορφα χάρις στο πείσμα και τον κόπο των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου που διοργάνωσαν όλες τις εκδηλώσεις με τον πιο άψογο τρόπο, στηρίζοντας έναν θεσμό που δεν «φύτρωσε» χθες στη Βάρδα, αλλά παρ’ όλα αυτά φέτος δεν είχε καμία ενίσχυση από την Τ.Α, αλλά τελικά έγινε!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος