FOLLOW US: facebook twitter

Με Κωνσταντίνου η εκδήλωση για τα 50 χρόνια Γουέμπλεϊ

Ημερομηνία: 18-10-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πραγματοποιήθηκε από τον εκδοτικό οίκο «WELCOME» το βράδυ της Τετάρτης, στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου, η εκδήλωση για τα 50 χρόνια Γουέμπλεϊ. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε τελικά ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και μέλος της μεγάλης ομάδας του 1970-1971, που έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στο Γουέμπλεϊ, Βασίλης Κωνσταντίνου, που έλκει την καταγωγή του από την Ηλεία. Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, μίλησε στους παρευρισκόμενους για την μεγαλειώδη εκείνη πορεία του Παναθηναϊκού.

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού Θεόδωρος Παρασκευόπουλος και Γιώργος Κανελλακόπουλος με τον Βασίλη Κωνσταντίνου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε βίντεο με την πορεία του Παναθηναϊκού προς τον τελικό του Γουέμπλεϊ, ενώ έγινε παρουσίαση και του βιβλίου “ΠΑΜΕ…” του Άρη Ξηντάρα, που έχει θέμα το έπος του Γουέμπλεϊ.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών-Κ.Ε.Π. και Αθλητισμού του Δήμου Πύργου, Νώντας  Κυριαζής, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ήλιδας, Ντίνος Τρικόγιας και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Ηλείας, Ανδρέας Γκιόκας. Αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού και όχι μόνο, έδωσαν το «παρών», προμηθεύτηκαν το βιβλίο του Άρη Ξηντάρα και φωτογραφήθηκαν με τον Β. Κωνσταντίνου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot