FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Με κίνητρο την κορυφή κόντρα στο Διαβολίτσι

Ημερομηνία: 28-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σήμερα στις 4.30μ.μ., ο Αίας υποδέχεται στο γήπεδο της Γαστούνης τον Α.Ο. Διαβολιτσίου στο εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής. Η ηλειακή ομάδα με νίκη θα ανεβεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας πίσω της για ένα βαθμό την πρωτοπόρο Ζάκυνθο! Ένα ισχυρό κίνητρο για τους παίκτες του Θοδωρή Ανδριόπουλου, που θέλουν να πραγματοποιήσουν όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στην πρώτη τους σεζόν στη Γ΄ Εθνική και να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται. Ο Αίας έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο μέχρι στιγμής αν εξαιρέσουμε το ματς με τον Εθνικό Σκουλικάδου, προέρχεται από ισοπαλία στη Ζάκυνθο με αντίπαλο το Τσιλιβή, με την οποία παρέμεινε στη 2η θέση της βαθμολογίας και σήμερα έχει την ευκαιρία να πατήσει ξανά κορυφή. Ο Α.Ο. Διαβολιτσίου είναι μια υπολογίσιμη ομάδα με έμπειρους παίκτες που έχει κάνει το 2 στα 2 μετά την επανέναρξη κόντρα σε Τσιλιβή εκτός (0-1) και ΠΑΟΒ εντός (3-1), ενώ την περασμένη Κυριακή είχε ρεπό. Η μεσσηνιακή ομάδα σε 4 αγώνες που έχει δώσει έχει δύο νίκες και δύο ήττες, ενώ χρωστάει κι άλλο ένα ματς, με τον Εθνικό Σκουλικάδου εντός έδρας.

Πάνοπλος ο Αίας

Ο Αίας θα παραταχθεί σήμερα πάνοπλος. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Θοδωρή Ανδριόπουλου. Ο Παπαχριστόπουλος που δεν αγωνίστηκε στη Ζάκυνθο, διότι είχε χάσει κάποιες προπονήσεις λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, πλέον είναι κανονικά στη διάθεση της ομάδας για το σημερινό ματς.

Τέλος, το παιχνίδι θα σφυρίξει ο Αλέξανδρος Φωκάς από την Αχαΐα.  Βοηθοί του θα είναι οι Σωτηρόπουλος, Καρράς, επίσης από την Αχαΐα.

*Σήμερα διεξάγεται άλλο ένα εξ αναβολής παιχνίδι, αυτό ανάμεσα στον Εθνικό Σκουλικάδου και τον Διαγόρα Βραχνεΐκων, το οποίο θα διευθύνουν οι Ηλείοι Ρηγόπουλος, Λιάπης, Καραμέρος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος