FOLLOW US: facebook twitter

Με ευχές και πολύ κέφι η κοπή πίτας των εργαζομένων της Ζαχάρως

Ημερομηνία: 29-01-2024 | Συντάκτης:

Από τον Σύλλογο Εργαζομένων Δήμων Πύργου-Ολυμπίας-Ζαχάρως

Με συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία οι εργαζόμενοι του Δήμου Ζαχάρως, μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμων Πύργου- Ολυμπίας- Ζαχάρως, μαζί με τις οικογένειες τους, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο κατάμεστο κέντρο «Μεζεδοπενιές» παρουσία του Δημάρχου Κώστα Μητρόπουλου, αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων.

Την πίτα έκοψαν μαζί ο πρόεδρος Χρήστος Γαρύφαλλος και τα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων μαζί με τον Δήμαρχο Κώστα Μητρόπουλο ο οποίος στο χαιρετισμό του ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία και οικογενειακή ευτυχία καθώς και καλή συνεργασία για την πρόοδο του Δήμου τους.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Γαρύφαλλος, στην ομιλία του, αναφέρθηκε στις δράσεις του Συλλόγου αλλά και στις παρεμβάσεις προς τις δημοτικές αρχές και των τριών δήμων, την χρονιά που πέρασε ενώ τόνισε ότι όλοι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να στηρίζουν την δημοτική αρχή Ζαχάρως όπως άλλωστε έκαναν όλα αυτά τα χρόνια για το καλό της πόλης και των δημοτικών διαμερισμάτων. Μάλιστα έκανε ειδική αναφορά στη μεγάλη συμμετοχή των εργαζομένων στην εκδήλωση κοπής τονίζοντας ότι αποτελεί και απόδειξη ότι υπάρχει ενότητα και ομόνοια μεταξύ τους.

Ακολούθησε η βράβευση εργαζομένων που συνταξιοδοτήθηκαν την περασμένη χρονιά και συγκεκριμένα του Θωμά Δράκου, Νίκου Μπεκρή και Αθανάσιου Αναστασόπουλου.

Το φλουρί που αντιστοιχούσε σε τρείς (3) ημέρες άδεια, έτυχε σε εργαζόμενη της καθαριότητας.

Κ. Κολοβέρου


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot