FOLLOW US: facebook twitter

Με επιτυχία η ετήσια εκδήλωση των Παλαιών Προσκόπων Ηλείας

Ημερομηνία: 03-09-2024 | Συντάκτης:

Στο κτήμα Ευ Ήλιον στον Πύργο παρουσία δεκάδων παλιών προσκόπων

«Σαν την ζεστασιά που μας χαρίζει η καλή μας φωτιά έτσι ας ζεστάνουν τις καρδιές των ανθρώπων οι καθημερινές καλές μας πράξεις». Με αυτά τα λόγια, άναψε την Πυρά, με πυρσούς και βεγγαλικά, υπό βροχή, ο φετινός φύλακας της, Υπαρχηγός της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας Παν. Καλαμπρέζος, στην ετήσια  εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο φιλόξενο Κτήμα Αργυρόπουλου ”Ευ Ήλιον”. 

Στην όμορφη εκδήλωση συμμετείχαν δεκάδες παλαιοί Πρόσκοποι, εν ενεργεία, φορείς και φίλοι του Προσκοπισμού.  

Ο Αρχηγός της Ένωσης Κώστας Τριανταφυλλόπουλος μίλησε για το έργο της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την μέχρι τώρα πορεία της και αναφέρθηκε στον κοινωνικό της ρόλο αλλά και τους στόχους της που είναι η προσφορά στους νέους, η ανάπτυξη, προβολή και διάδοση της Προσκοπικής Ιδέας.  Επίσης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν για την πραγματοποίηση της βραδιάς.

Η Υπαρχηγός Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου έκανε αναφορά στις προσεχείς δράσεις της Ένωσης ζητώντας την συμμετοχή όλων και ακολούθησε η απονομή των Μεταλλίων του “Παλαιού Προσκόπου” στους Ανδρέα Αλεξανδρόπουλο και Πέτρο Σπίνο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Δ. Καλαματιανός, ο αντιπεριφερειάρχης Θ. Βασιλόπουλος, ο Δήμαρχο Πύργου Στ. Καννής, οι αντιδήμαρχοι Ν. Θεοδώρου και Β. Παναγόπουλος, ο Δασάρχης Πύργου Π. Λάττας, ο Πανεπιστημιακός Γ. Βελντές, η Γ.Γ. της International Action Art στην Ηλεία κα Δημ.Χαρίση, ο Αρχηγός των Παλαιών Προσκόπων Πτολεμαίδας Χ. Γλυκεράκης κ.α.

Η βραδιά κύλησε με καλό φαγητό, πολύ μουσική και πολλές-πολλές αναμνήσεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot