FOLLOW US: facebook twitter

Με επιτυχία η εικαστική έκθεση «Η Τέχνη έξω από τις γραμμές»

Ημερομηνία: 30-08-2024 | Συντάκτης:

Διοργανώθηκε από το Σύλλογο Νεολαίας & Άθλησης Νέας Φιγαλείας

  • Με έργα των φοιτητών της Καλών Τεχνών Βασίλη Κορκολή και Γιώργου Μπινιώρη που κατάγονται από την περιοχή

Επιμέλεια: Κική Κολοβέρου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Εικαστική Έκθεση με τίτλο «Η Τέχνη έξω από τις γραμμές» που διοργάνωσε ο Σύλλογος Νεολαίας & Άθλησης Νέας Φιγαλείας με τη συμμετοχή των νεαρών φοιτητών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Αθηνών Βασιλείου Κορκολή και Γεωργίου Μπινιώρη οι οποίοι κατάγονται από τη περιοχή της Λυνίσταινας και Νέας Φιγαλείας αντίστοιχα.

Κατά την 1η μέρα λειτουργίας της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια αυτής σε μια λιτή εκδήλωση με αρκετό κόσμο δίπλα στον εκθεσιακό χώρο. Κεντρικός Ομιλητής ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τοπικών Συλλόγων Επαρχίας Ολυμπίας κος Κωνσταντίνος Σμυρνής ο οποίος αναφέρθηκε στο βιογραφικό των νεαρών καλλιτεχνών, με εισηγητή της εκδήλωσης τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου κο Θάνο Χουλιάρα ο οποίος έκανε λόγω για τη σπουδαιότητα τέτοιων εκδηλώσεων στη περιοχή. Τη κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν από κοινού ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τοπικών Συλλόγων Επαρχίας Ολυμπίας κος Κωνσταντίνος Σμυρνής, η Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Φιγαλέων Αθηνών κα Παναγιώτα Παπαγιώργου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Νέας Φιγαλείας κα Άννα Πιτσινή μαζί με τους δυο καλλιτέχνες.

Κατά την 2η μέρα υλοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία βιωματικό εργαστήριο ζωγραφικής για παιδιά ενώ συνεχίστηκε η μεγάλη προσέλευση του κόσμου.

Κατά την 3η μέρα υλοποιήθηκε και πάλι για δεύτερη φορά βιωματικό εργαστήριο ζωγραφικής για παιδιά μετά από απαίτηση γονέων και παιδιών ενώ η έκθεση ολοκληρώθηκε με εξίσου μεγάλη προσέλευση κόσμου.

Ο σύλλογος, ευχαριστεί το Δήμο Ζαχάρως-Φιγαλείας και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ιωάννη Τερζή για την αμεσότητα και υποστήριξη που επέδειξε στα προβλήματα που προέκυψαν καθώς και την παραχώρηση του δημοτικού κτηρίου επί της Κεντρικής Πλατείας καθώς επίσης την κα Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου για την εθελοντική εργασία και τον καθαρισμό των κτηριακών εγκαταστάσεων κατά την έναρξη και ολοκλήρωση της έκθεσης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot