FOLLOW US: facebook twitter

Με επιτυχία η χθεσινή Εθελοντική αιμοδοσία στη Γαστούνη

Ημερομηνία: 11-06-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Υγεία

Από την Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών Γαστούνης και άλλους τοπικού συλλόγους και φορείς με την συνδρομή του Σταθμού Αιμοδοσίας του Γ.Ν Ηλείας


«Η Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών Γαστούνης» διοργάνωσε χθες Κυριακή στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, την 19η Εθελοντική Αιμοδοσία μαζί με την δήμο Πηνειού και την συνδρομή της Μονάδας Αμιοδοσίας το Γ. Ν Ηλείας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή που γιορτάζεται στις 14 Ιουνίου, με στόχο να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες μονάδες αίματος, οι οποίες θα χαρίσουν ζωή και θα δώσουν ελπίδα στους ασθενείς.

Την αιμοδοσία στήριξαν και άλλοι ακόμα τοπικοί φορείς της περιοχής, όπως ο Εμπορικό Σύλλογος , ο Αθλητικός, ο Πολιτιστικός, το Κέντρο Κοινότητας και οι ιεροί ναοί της πόλης της Γαστούνης.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Κέντρου Υγείας στη Γαστούνη με ικανοποιητική συμμετοχή ενώ σκοπός αυτής της δράσης ήταν να συμβάλει στις τρέχουσες ανάγκες για αίμα στον νομό μας και να ευαισθητοποιήσει τους συμπολίτες μας για τη σημασία της τακτικής εθελοντικής αιμοδοσίας, μέσα από τη συνεργασία, τη συμπερίληψη και τη συμμετοχικότητα. Παράλληλα, στόχος ήταν να εκφράσει ένα «Μεγάλο Ευχαριστώ» σε όλους τους Ηλείους εθελοντές αιμοδότες, για την μεγάλη τους προσφορά.

Με δεδομένο ότι η προσφορά αίματος είναι μία σπουδαία πράξη αλληλεγγύης η βιοπαθολόγος του Σταθμού Αιμοδοσίας του Γ.Ν Ηλείας κ. Έλσα Ζαχαριαδάκη ευχαρίστησε τους εθελοντές αιμοδότες για την συμμετοχή τους στην αιμοδοσία τονίζοντας ότι χάρισαν ζωή και ελπίδα σε ασθενείς με το αίμα τους, Παράλληλα ευχαρίστησε την επισκέπτρια υγείας Φανή Μαντή για την άψογη συνεργασία και τη συνεχή συμβολή της στην προσέλκυση και προώθηση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot