FOLLOW US: facebook twitter

«Παίζω, ονειρεύομαι, εξερευνώ»: Με επιτυχία και η 4η «Κυριακή των παιδιών» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λεχαινών

Ημερομηνία: 10-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”86313″ img_size=”full”][vc_column_text]Μία ακόμα  Κυριακή από το πρόγραμμα «Κυριακές των  παιδιών» που οργανώνει ο  Όμιλος Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λεχαινών, η 4η στη σειρά, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο κτίριο Μαστροβασίλη, την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 με θέμα «Παίζω, ονειρεύομαι, εξερευνώ».

Σαράντα μικροί φίλοι του Όμίλου, συνεπαρμένοι  από την γοητεία του Θεατρικού παιχνιδιού, με την καθοδήγηση της θεατρολόγου κ. Φένιας Καρδιανού  έπαιξαν, επικοινώνησαν, συνεργάστηκαν, απελευθέρωσαν την φαντασία τους. Υποδυόμενοι  ρόλους εξέφρασαν τα συναισθήματά τους, γνώρισαν πτυχές του εαυτού τους και ανέπτυξαν τη μνήμη, την παρατηρητικότητα και την  δημιουργικότητά τους.

Μέσα από παιχνίδια χαλάρωσης, γνωριμίας, εμπιστοσύνης, συνεργασίας, παρατηρητικότητας, μνήμης, δημιουργικότητας, αυτοεκτίμησης- αυτοαξιολόγησης και αυτοσχεδιασμού, είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν, να μάθουν και βεβαίως να διασκεδάσουν.

Αξίζει να αναφερθεί  ότι μέρος της εκδήλωσης κάλυψε σε απευθείας σύνδεση η ΕΤ1 στην  Κυριακάτικη πρωινή εκπομπή της « Πάμε αλλιώς», με ανταπόκριση του Ηλείου δημοσιογράφου της ΕΡΤ Γιώργου Μαρινόπουλου, που παρουσίασε αυτήν την αξιόλογη δράση του Ομίλου Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λεχαινών.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot