FOLLOW US: facebook twitter

Εφόδιο ζωής η πιστοποιημένη ξένη γλώσσα: Με επιτυχία η καθιερωμένη εκδήλωση Palso Day με βραβεύσεις αριστούχων μαθητών

Ημερομηνία: 27-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Εκπαίδευση, Νέα

Τους αριστούχους μαθητές, επιτυχόντες των εξετάσεων πιστοποίησης γλωσσομάθειας PALSO και NOCN της σχολικής περιόδου 2018-2019,  βράβευσε ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Ηλείας, στην επιτυχημένη εκδήλωση Palso Day που έχει γίνει θεσμός την τελευταία εικοσαετία για τα εκπαιδευτικά δρώμενα της Ηλείας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, στο κατάμεστο από κόσμο  μέσα και έξω, Συνεδριακό Κέντρο της ΠΕ Ηλείας το Σάββατο το απόγευμα , παρουσία σύσσωμου του Δ.Σ του Συλλόγου Palso Ηλείας, των ιδιοκτητών και εκπαιδευτικών Κέντρων Ξένων Γλωσσών, αντιπροσώπων  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Palso, εκπροσώπων Εκδοτικών Οίκων αλλά και των γονέων των μαθητών. Και βεβαίως οι γονείς έχουν το δικό τους μερτικό στη χαρά,  αφού οι επιτυχίες των παιδιών τους, αποτελούν ηθική δικαίωση και για τους ίδιους που πασχίζουν  σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να δώσουν στα παιδιά τους τα απαραίτητα εφόδια για το μέλλον τους, την εκμάθηση ξένων γλωσσών που αποτελεί διαβατήριο για το μέλλον τους.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Χριστίνα Λαμπροπούλου Χριστίνα, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους έδωσε τις θερμότερες ευχές της στους επιτυχόντες μαθητές των εξετάσεων, τονίζοντας ότι η πιστοποιημένη γνώση ξένων γλωσσών είναι το κλειδί της επιτυχία στην ζωή των παιδιών, είναι επένδυση και εφόδιο ζωής. Τόνισε δε, ότι η ξένη γλώσσα πρέπει να είναι πιστοποιημένη από εξετάσεις γλωσσομάθειας που διοργανώνει ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Ηλείας δύο φορές το χρόνο.

Στην συνέχεια έγινε η βράβευση των 404 αριστούχων μαθητών από όλη την Ηλεία, με την απονομή διπλωμάτων και συμβολικών αναμνηστικών,  ενώ πρώτοι βραβεύτηκαν οι μαθητές που πέτυχαν στις εξετάσεις το απόλυτο ΑΡΙΣΤΑ.  Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε κλήρωση με δώρα προσφορά του Συλλόγου και των συνεργαζόμενων εκδοτικών οίκων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμούς ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ηλείας, οι βουλευτές Α. Νικολακόπουλος και Μ. Κατρίνης, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Β. Γιανόπουλος, ο πρόεδρος του ΔΟΠΠ Χ. Μικελόπουλος, ο αντιδήμαρχος Πηνειού Σ. Βασιλείου, εκπρόσωποι των βουλευτών Δ. Καλαματιανού και Δ. Αυγερινοπούλου, εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας PALSO κ.α

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος