FOLLOW US: facebook twitter

30 αιμοδοσίες, 15 χρόνια προσφοράς, 1000 μονάδες αίματος! – Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία στο 6ο Δημοτικό Πύργου

Ημερομηνία: 19-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

Με επιτυχία και ικανοποιητική συμμετοχή αρκετών εθελοντών αιμοδοτών  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019, η 30η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ στο χώρο του 6ου 12/θ Δημοτικού Σχολείου Πύργου, με την πολύτιμη συνεργασία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου.

Η αιμοδοσία αγκαλιάστηκε από παλαιούς αλλά και νέους αιμοδότες, καθώς πάνω από 45 άτομα,  κυρίως γονείς και συμπολίτες, προσήλθαν στην αιμοδοσία για να ενισχύσουν την Τράπεζα Αίματος του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου «Ο Άγιος Χαράλαμπος». Μάλιστα αρκετοί από τους γονείς συνοδεύονταν και από τα παιδιά τους, δίνοντας σε αυτά το καλό παράδειγμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, αφού μια φιάλη αίματος μπορεί να σώσει μια ανθρώπινη ζωή.

Όλοι οι εθελοντές αιμοδότες υποβλήθηκαν σε ιατρικό έλεγχο από τη Συντονίστρια Διευθύντρια του Σταθμού Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου, την βιοπαθολόγο Ελισάβετ Ζαχαριαδάκη  και στη συνέχεια αιμοδότησαν με τη βοήθεια των νοσηλευτριών Ράνιας Μπαρλαμά, Λίνας Παπαδοπούλου και Ισμήνης Αυγερινοπούλου.

Η Δ/νση του Σχολείου, οι Εκπαιδευτικοί, οι μαθητές, το Δ. Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και το Δ. Σ της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την επιτυχία τη αιμοδοσίας και ανέφεραν:

«Η σημερινή ημέρα ήταν ξεχωριστή για όλους μας γιατί με τη συμπαράσταση και τη βοήθεια όλων, τα 15 χρόνια της λειτουργίας της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ, κατορθώσαμε και ξεπεράσαμε τις 1000 μονάδες ΑΙΜΑΤΟΣ.

Όλοι εμείς, η Δ/νση του Σχολείου, οι Εκπαιδευτικοί, οι Μαθητές, το Δ. Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και το Δ. Σ της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ εκφράζουμε ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους όσους προσήλθαν και χάρισαν το πολυτιμότερο αγαθό της ΖΩΗΣ, το ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ. Ευχόμαστε σε όλους να έχουν υγεία.

Πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι σε κάθε νέα ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, όλο και περισσότεροι συνάνθρωποι μας θα συμμετέχουν σε αυτό το υπέροχο δώρο της ΖΩΗΣ».

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 16 άτομα, περιλαμβάνεται η Ρανια Μπαρλαμα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται, γένι και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κάθεται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος