FOLLOW US: facebook twitter

Με δύο οχήματα η Αρχαία Ολυμπία στην κατάσβεση της φωτιάς στον Δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης

Ημερομηνία: 03-10-2024 | Συντάκτης:

Η αλληλεγγύη παραμένει στον πυρήνα της κοινωνίας μας!

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας στο κατεπείγον αίτημα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας προς τους Δήμους όλης της χώρας, για αποστολή ενισχύσεων με υδροφόρα οχήματα για την κατάσβεση εστιών.

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, μετά από την άμεση επικοινωνία του Δημάρχου κ. Αριστείδη Παναγιωτόπουλου, του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας, κ. Γιώργου Λινάρδου και του Αναπληρωτή Προϊσταμένου της Πολιτικής Προστασίας, κ. Γιώργου Καρανικολού, αποφάσισε και έστειλε σήμερα το πρωί δύο πυροσβεστικά οχήματα (Αρχαία Ολυμπία 2 και Αρχαία Ολυμπία 6), με τέσσερα άτομα προσωπικό (τρία από την Πολιτική Προστασία και ένα από την Εθελοντική Ομάδα Δίας), προκειμένου να συνδράμουν στην κατάσβεση και στην επέμβαση για την αποφυγή ακόμη μεγαλύτερων προβλημάτων.

Η συμβολή μας έχει ως στόχο την άμεση και αποτελεσματική  δράση για την αποφυγή περαιτέρω ζημιών, την προστασία της ζωής και της περιουσίας των συμπολιτών μας, αλλά και τη διαφύλαξη του φυσικού κάλλους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot