FOLLOW US: facebook twitter

Με χαμόγελο στην κάλπη οι υποψήφιοι Δήμαρχοι του β’ γύρου

Ημερομηνία: 15-10-2023 | Συντάκτης:

Με χαμόγελο και αισιοδοξία ότι το άνοιγμα της κάλπης θα τους βγάλει νικητές, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Πύργου, Ήλιδας και Ζαχάρως άσκησαν χθες το πρωί το εκλογικό τους δικαίωμα, συνοδευόμενοι από φίλους και συνεργάτες.

Τάκης Αντωνακόπουλος: «Ο κόσμος θα επιβεβαιώσει το αίτημα της πρώτης Κυριακής»

Στο 4ο Δημοτικό σχολείο Πύργου ψήφισε ο Δήμαρχος Πύργου κι εκ νέου υποψήφιος, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, επικεφαλής του συνδυασμού “Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο”. Αμέσως μετά δήλωσε:

«Σε μια κορυφαία στιγμή της Δημοκρατίας, δεύτερη Κυριακή των εκλογών, ο κόσμος θα επιβεβαιώσει το αίτημα της πρώτης Κυριακής για συνέχιση της πορείας των δυνάμεων του παρόντος και του μέλλοντος.

Συνήθως δεν γυρίζουμε ποτέ προς τα πίσω. Κοιτάμε μπροστά, βαδίζουμε προς το μέλλον. Αυτό είναι η παράταξή μας.

Σε συνεργασία με την κοινωνία και όλους τους θεσμούς, όπως έχουμε αποδείξει, προχωρούμε για έναν Πύργο του αύριο, φωτεινό, καθαρό. Έναν Πύργο του πολιτισμού και της ανάπτυξης». 

Στάθης Καννής: «Οι δημότες δεν αλλάζουν μόνο Δήμαρχο, αλλάζουν εποχή»

Στο 2ο δημοτικό σχολείο Πύργου ψήφισε το πρωί της Κυριακής ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής. Αισιόδοξος για την έκβαση της αναμέτρησης ανέφερε: «Σήμερα οι δημότες δεν αλλάζουν μόνο δήμαρχο, αλλάζουν εποχή, έχει ανάγκη ο δήμος μας να αναπτυχθεί, να πάει μπροστά, να προχωρήσει. Δυστυχώς βαλτώνει στο τέλμα. Πρέπει να τα αλλάξουμε όλα. Εμείς μπορούμε ως παράταξη, μπορούμε να τα καταφέρουμε, μπορούμε να δώσουμε νέα πνοή στους Πυργιώτες, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα της νεολαίας που τα έχει ανάγκη, να μείνει στον τόπο μας. Νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε και είμαστε σίγουροι για την νίκη. Είμαι αισιόδοξος για το σημερινό αποτέλεσμα».

Γιάννης Λυμπέρης: «Ο κόσμος θα μας εμπιστευθεί για να προχωρήσουμε μπροστά»

Στο 1ο δημοτικό σχολείο της Αμαλιάδας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Δήμαρχος Ήλιδας και εκ νέου υποψήφιος Γιάννης Λυμπέρης. Ο κ. Λυμπέρης έφθασε στο εκλογικό τμήμα λίγο μετά τις 11 το πρωί συνοδευόμενος από μέλη της οικογένειάς του και αφού ψήφισε συνομίλησε με τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών των τμημάτων, για την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας, αλλά και με πολίτες που του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

Ακολούθως δήλωσε:

«Απ’ ότι φαίνεται διεξάγεται ομαλά η εκλογική διαδικασία, βέβαια ο κόσμος είναι λίγο λιγότερος σε σχέση με την πρώτη Κυριακή αλλά είναι αναμενόμενο ότι θα υπάρχει κάποια αποχή. Εμείς πιστεύουμε ότι σήμερα θα ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε πριν από δύο μήνες περίπου. Η δημοκρατία ούτε αδιέξοδα έχει, ούτε εκφοβισμούς μπορεί να δεχθεί. Οι άνθρωποι κρίνουν, αποφασίζουν και καθορίζουν την τύχη τους για τα επόμενα πέντε χρόνια. Πιστεύω πως θα είμαστε οι νικητές, πιστεύω πως ο κόσμος θα αναγνωρίσει την προσπάθειά μας, τις δυσκολίες, τα λάθη μας, τις εξηγήσεις μας και θα μας εμπιστευθεί γι’ αυτό το οποίο το οποίο του εκθέσαμε με ένα απλό σύνθημά μας: Να προχωρήσουμε μπροστά και να μην γυρίσουμε πίσω»

Χρήστος Χριστοδουλόπουλος: «Το βράδυ θα πανηγυρίσουμε τη νίκη μας»

Στο χωριό του, τα Καλύβια Ήλιδας, ψήφισε το μεσημέρι της Κυριακής ο υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος. «Ήρθα στο χωριό μου για να ψηφίσω. Εδώ όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα και εδώ που έχω τα εκλογικά μου δικαιώματα. Είμαι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και το βράδυ θα πανηγυρίσουμε τη νίκη μας».

Κώστας Μητρόπουλος: «Ξεκινά μια νέα σελίδα για τη Ζαχάρω»

Στο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσοχωρίου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Ζαχάρως Κωνσταντίνος Μητρόπουλος. «Ξεκινά μια νέα σελίδα για τη Ζαχάρω και τους δημότες της, με ενότητα, σχέδιο και με σκληρή δουλειά όλοι μαζί να συνεχίσουμε για την ανάπτυξη της Ζαχάρως, των χωριών μας και της Φιγαλείας. Και βεβαίως κοιτάμε μόνο μπροστά, με εμπιστοσύνη πάνω από όλα στην κρίση των πολιτών. Είμαι αισιόδοξος για το τελικό αποτέλεσμα και σήμερα το βράδυ με το κλείσιμο της κάλπης, θα δούμε ένα μήνυμα για μία νέα αρχή για το δήμο Ζαχάρως. Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι δημότες με τη δική τους κρίση, θα μας δώσουν τη νίκη για να είμαστε την Δευτέρα η νέα δημοτική αρχή».

Τάσος Κάπος: «Μέρα ελπίδας για ένα νέο ξεκίνημα»

«Σήμερα είναι η μέρα των πολιτών. Η μέρα που οι Δημότες θα εκφραστούν και θα απαντήσουν στο ερώτημα ποια δημοτική αρχή θέλουν.

Αυτές οι εκλογές είναι κρίσιμες για τα επόμενα πέντε χρόνια στο Δήμο μας. Το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ σημαντικό και θα επηρεάσει άμεσα τη ζωή μας. Οπότε, είναι εξίσου σημαντικό όλοι να έρθουν στις κάλπες.

Καλούμε τους Δημότες να συμμετάσχουν μαζικά στην εκλογική διαδικασία και να αξιοποιήσουν το δικαίωμα της ψήφου, το δικαίωμα τους να εκφραστούν και να επιλέξουν Δήμαρχο. Σήμερα είναι μία μέρα ελπίδας για ένα νέο ξεκίνημα.

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Προχωράμε μαζί».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot