FOLLOW US: facebook twitter

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το GoalKeeping Summer Camp

Ημερομηνία: 28-06-2024 | Συντάκτης:
Ο επικεφαλής του Camp, Ανδρέας Αντωνόπουλος, με τους τερματοφύλακες Κουρλό, Δασκαλόπουλο, Κυριακίδη, Θεοδωρακόπουλο και Βυθούλκα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ξεκίνησε την Τρίτη και ολοκληρώθηκε την Παρασκευή στη Μαραθιά το GoalKeeping Summer Camp, που διοργάνωσε ο καταξιωμένος Ηλείος τερματοφύλακας, Ανδρέας Αντωνόπουλος, που είναι επικεφαλής της Goalkeeper School Academy στην Ηλεία.

Η βράβευση του Διονύση Χιώτη από τον Ανδρέα Αντωνόπουλο

Από την πρώτη μέρα οι αθλητές προπονήθηκαν υπό την καθοδήγηση και του προπονητή τερματοφυλάκων της Κ16 του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Κυριακίδη, που ήταν εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια του camp. Την Τετάρτη το “παρών” έδωσε ο Διονύσης Χιώτης, επικεφαλής προπονητών τερματοφυλάκων της Ακαδημίας της ΑΕΚ και οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν υπό την καθοδήγησή του. Στους χώρους της σχολής βρέθηκε επίσης ο Γιάννης Αντωνόπουλος, πρεσβευτής του ΠΑΟΚ στην Πελοπόννησο, ο οποίος χάρισε στην “Goalkeeper School Academy” μια φανέλα της ομάδας.

Η βράβευση του Άρη Κουλούρη από τον Ανδρέα Αντωνόπουλο

Την Πέμπτη προσκεκλημένος ήταν ο προπονητής τερματοφυλάκων του Παναιτωλικού, Luigi Cennamo.

Παράλληλα, η Ακαδημία τίμησε για την προσφορά τους στο ηλειακό ποδόσφαιρο αλλά και στη σχολή, τους Άρη Κουλούρη, πρόεδρο της ΕΠΣ Ηλείας και Γιώργο Μπάδα.

Η βράβευση του Βαγγέλη Δημητρόπουλου από τους τερματοφύλακες του camp

Επίσης, τίμησε για την προσφορά τους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και στο χώρο των ακαδημιών, τον Αντώνη Χρυσανθακόπουλο, προπονητή των Μικτών ΕΠΣ Ηλείας και τον Παναγιώτη Παναγούτσο, υπεύθυνο των Αναπτυξιακών Προγραμμάτων της ΕΠΣΗ. Όπως επίσης και τον Βαγγέλη Δημητρόπουλο για την προσφορά του στο ηλειακό ποδόσφαιρο ως γιατρός, αλλά και τις φωτογραφίες που τραβάει σε όλα τα γήπεδα της Ηλείας.

Στιγμιότυπο από τις προπονήσεις τερματοφυλάκων στο camp.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος