FOLLOW US: facebook twitter

Με Αντωνακόπουλο η Ε. Μπαλάσκα και η Μ. Ευθυμίου υποψήφιες με την δημοτική παράταξη Πύργου “Ανάσα”

Ημερομηνία: 20-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Υποψήφιες με τον Τάκη Αντωνακόπουλο στο δήμο Πύργου, θα είναι η ιδιωτική υπάλληλος Μπαλάσκα Ειρήνη του Ηλία και η τεχνικός μαγειρικής τέχνης Μαριάννα Ευθυμίου. Οι δύο υποψήφιες δήλωσαν σχετικά:

Μπαλάσκα Ειρήνη

Στις εκλογές της 26ης Μαίου,καλούμαστε να επιλέξουμε τον Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή της επόμενης πενταετούς αυτοδιοικητικής περιόδου.Θα επιλέξουμε τους ανθρώπους που θα προγραμματίσουν έργα,που πρέπει να βρίσκονται δίπλα στον πολίτη.

Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ του Καρδιολόγου Αντωνακόπουλου Παναγιώτη, στην Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη ΑΝΑΣΑ Πύργου,γιατί πιστεύω ,ότι σχετικά με τις υπάρχουσες υποψηφιότητες πληροί τις καλύτερες προυποθέσεις

ΕΝΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ευθυμίου Μαριάννα

Στις Δημοτικές εκλογές, έχουμε ως νέοι μια μοναδική ευκαιρία να επηρεάσουμε τις εξελίξεις σε τοπικό επίπεδο που αφορούν την ζωή μας. Την καθημερινότητα, τον ελεύθερο χρόνο, την προοπτική Ανάπτυξης.

Χρειαζόμαστε μια ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ,με σύγχρονο πολιτικό βηματισμό. Χρειαζόμαστε έναν Δήμαρχο μαχητικό, γνώστη των προβλημάτων του τόπου, τις δυνατότητες του τόπου, αλλά και την διαδικασία επίλυσης προβλημάτων και χρηματοδότησης δράσεων

Χρειάζεται ολοκληρωμένο σχέδιο του Δήμου υποστήριξης των πολιτιστικών δράσεων..

Όλες αυτές οι σκέψεις – προτάσεις,έχουν κατά καιρούς παρουσιαστεί στο δημόσιο διάλογο από τον επικεφαλής της παράταξης μας Αντωνακόπουλο Παναγιώτη.

ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος