FOLLOW US: facebook twitter

Με 24 συμμετοχές το 3ο Ράλλυ Σπριντ Αλφειός

Ημερομηνία: 26-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το πρόγραμμα του αγώνα το προσεχές Σαββατοκύριακο

 

Πλούσιο θέαμα αναμένεται το προσεχές Σαββατοκύριακο 29-30 Ιουνίου στο Δήμο  Ανδρίτσαινας – Κρεστένων καθώς η Art Of Speed διοργανώνει έπειτα από μερικά χρόνια το 3ο Ράλλυ Σπριντ Αλφειός, με την υποστήριξη του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, στην ίδια ειδική διαδρομή με το 2ο Ράλλυ Σπριντ, «Μακρίσια – Καλυβάκια». Φέτος όμως καινοτομεί καθώς ο αγώνας είναι διήμερος, καθώς το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί σούπερ ειδική στο γνωστό πλέον χώρο του Γρύλλου, όπου έχουν γίνει έως τώρα πολλοί αγώνες φιλικοί αλλά και του θεσμού TRC. Ο αγώνας, που έχει συγκεντρώσει 24 συμμετοχές προσμετρά στο Κύπελλο Ράλλυ Σπριντ Χώµατος 2019 και αποτελεί τον 2ο αγώνα του θεσμού.

Το Σάββατο 29 Ιουνίου μετά τον διοικητικό-τεχνικό έλεγχο θα γίνει η υπερειδική διαδρομή (S.S.S.) Γρύλλος, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Δ.Δ. Γρύλλος του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων μήκους 1.35χλμ. και ώρα 18:30. Κάθε αγωνιστικό αυτοκίνητο θα πραγματοποιεί 2 γύρους.  Μετά το τέλος της υπερειδικής τα αυτοκίνητα θα οδηγούνται σε ανασυγκρότηση στον ίδιο χώρο του αγώνα.

Μετά την διεξαγωγή της υπερειδικής διαδρομής Γρύλλος τα αυτοκίνητα θα οδηγούνται εντός χρόνου στο κέντρο της Κρέστενας στην πλατεία, όπου θα πραγματοποιηθεί η πανηγυρική εκκίνηση με ώρα έναρξης 21:00, όπου αναμένεται ο μηχανοκίνητος κόσμος της περιοχής να δώσει δυναμικό «παρών».

Το πρωί της Κυριακής η αγωνιστική δράση μεταφέρεται στην ειδική διαδρομή λίγο έξω από τα Μακρίσια και κατεύθυνση προς Καλυβάκια όπου πραγματοποιείται η «εκκίνηση» της ειδικής  μήκους 11χλμ., η οποία θα πραγματοποιηθεί 3 φορές, με το Service Park να βρίσκεται στην όμορφη πλατεία του Δ.Δ. Καλυβάκια. Η ώρα εκκίνησης του αγώνα είναι στις 10π.μ. και η ειδική θα  κλείσει μια ώρα νωρίτερα για τους θεατές.

Με την ολοκλήρωση του αγώνα θα πραγματοποιηθεί η απονομή στα Καλυβάκια, όπου θα βραβευτούν οι νικητές σε μια ωραία εκδήλωση.

Η Γραμματεία  του Αγώνα

H Γραμματεία του Aγώνα θα λειτουργεί μέχρι την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 από 17.00 έως 21.00 στον Πύργο, Μανωλοπούλου 77 (τηλ. & φαξ 26210-25741, email  artofspeed@hotmail.gr,   κιν.6947121714 και facebook ΑΣΜΑ Ηλειας).

Το Σάββατο 29 Ιουνίου  θα βρίσκεται στην είσοδο Κρεστένων στον χώρο «Γιορτή σταφίδας» από ώρα 11.30 έως 23.00 και την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 στο κέντρο του χωριού Καλυβάκια, από τις 09.00 στο Κοινοτικό γραφείο Καλυβακιων.

Οι αγωνιζόμενοι πρέπει να βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τη Γραμματεία του αγώνα για να παραλαμβάνουν τα Δελτία Πληροφοριών.

Ο επίσημος Πίνακας Ανακοινώσεων και το Γραφείο Τύπου  θα είναι όπου και η Γραμματεία.

Το Service park και Park ferme

Το Σάββατο 29 Ιουνίου θα υπάρχει flexi service και Park ferme. Θα βρίσκονται δίπλα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Κρεστένων (στον χώρο εκδηλώσεων Γιορτής Σταφίδας).
Την Κυριακή 30  Ιουνίου το Service park και Park ferme θα βρίσκονται στην πλατεία του Δ.Δ.Καλυβάκια.

Οι συμμετοχές


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος