FOLLOW US: facebook twitter

Μαζί με τον Κώστα Νικολούτσο η Ιωάννα Σπηλιοπούλου

Ημερομηνία: 28-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”85429″ img_size=”full”][vc_column_text]

Ανάπτυξη με ορθή διαχείριση!

Η Ιωάννα Παν. Σπηλιοπούλου γεννήθηκε και ζει στον Πύργο. Γονείς της είναι, ο Τάκης Σπηλιόπουλος, συνταξιούχος του ΟΑΕΔ και κτηματομεσίτης και η Γρηγορία Σπηλιοπούλου, συνταξιούχος διευθύντρια του Β΄ Κρατικού Παιδικού Σταθμού Πύργου.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Εργάστηκε για δύο χρόνια στον ιδιωτικό τομέα ως οικονομολόγος. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, εγγεγραμμένη στο μητρώο αξιολογητών και ελεγκτών του ΕΦΕΠΑΕ και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ.

Από το 2003 έως και το  2017, εργάστηκε ως οικονομολόγος στην Αναπτυξιακή Εταιρεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας όπου ασχολήθηκε κυρίως με τον σχεδιασμό, την εφαρμογή και την οικονομική διαχείριση των ευρωπαϊκών, διακρατικών και εθνικών συγχρηματοδοτούμενων έργων.  Μιλάει αγγλικά και ιταλικά.

Από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως και σήμερα εργάζεται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στη Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, με αντικείμενο θέματα αθλητισμού, πολιτισμού, τουρισμού και την οικονομική διαχείριση ευρωπαϊκών έργων.

Έχει αξιόλογη εμπειρία στη δια βίου μάθηση καθώς ως εκπαιδεύτρια συμμετείχε σε πλήθος προγραμμάτων κατάρτισης εργαζομένων, ανέργων και νεό-εισερχόμενων στην αγορά εργασίας.

Όραμα της είναι η επιστροφή του Δήμου Πύργου σε ρυθμούς οικονομικής ανάπτυξης και πνευματικής ανάτασης.  Δέσμευσή της είναι η ανιδιοτελής προσφορά για το κοινό καλό

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot