FOLLOW US: facebook twitter

Μάζεψαν τις κατσαρόλες από το Λάλα – Τελευταίο μαγείρεμα χθες για την Κοινωνική Κουζίνα

Ημερομηνία: 18-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Με μια  ευχαριστήρια και αποχαιρετιστήρια ανάρτηση στο φβ, ο Γιάννης Μαρκούτης εκ μέρους της ομάδας εθελοντών της Κοινωνικής Κουζίνας Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ανακοίνωσε ότι η Κοινωνική Κουζίνα που είχε στηθεί τις τελευταίες μέρες στο Λάλα όπου μαγείρευαν φρέσκο φαγητό εκατοντάδων μερίδων για τους πυρόπληκτους της Ολυμπίας, εθελοντές και πυροσβέστες της πρώτης γραμμής έλαβε τέλος. Έτσι χθες, μάζεψαν τις κατσαρόλες τους και αναχώρησαν για άλλο προορισμό όπου θα τους έχουν κι εκεί ανάγκη. Στην ανάρτησή του αναφέρει τα εξής:

“Αντί αποχαιρετισμού, ένα μεγάλο ευχαριστώ

Φίλες και φίλοι,

Έπειτα από οκτώ μέρες συνεχούς παρουσίας στο Δημοτικό Σχολείο του Λάλα, ήρθε η ώρα να μαζέψουμε τις κατσαρόλες μας και να επιστρέψουμε στον τόπο μας. Μας υποδεχτήκατε σα να ήμασταν δικοί σας άνθρωποι, μας ανοίξατε τα σπίτια σας, μας φιλοξενήσατε, (κακώς) δε μας αφήσατε να πληρώσουμε πουθενά.

Θα χρειαζόμουν δέκα σελίδες για να σας αναφέρω με το όνομά σας, μα θα αρκεστώ στο να σας προσκαλέσω στο τελευταίο μας μαγείρεμα: Αύριο, 17 Αυγούστου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Ελάτε να μαγειρέψουμε και να αποχαιρετηθούμε, με την ευχή η περιοχή σας να μην ξαναδοκιμαστεί ποτέ ξανά σε τέτοιο βαθμό.

Εκ μέρους του Άλλου Ανθρώπου,

Γιάννης Μαρκούτης”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος