FOLLOW US: facebook twitter

Μαχαίρωσαν 15χρονο μαθητή στο 1ο Λύκειο Αμαλιάδας!

Ημερομηνία: 31-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”99365″ img_size=”full”][vc_column_text]Έναν 15χρονο μαθητή μαχαίρωσαν πριν μια ώρα μέσα στο σχολείο του στην Αμαλιάδα. Το σοκαριστικό επεισόδιο σημειώθηκε στο 1ο Λύκειο της πόλης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 15χρονος φέρει πολλαπλά τραύματα στην πλάτη και διακομίζεται σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο που έφτασε στο σχολείο.

Στο σχολείο έσπευσαν και αστυνομικοί για τη διενέργεια έρευνας. Τους ειδοποίησε ο διευθυντής και έσπευσαν ταχύτατα.

Η επίθεση στον μαθητή έγινε λίγο μετά τις 10.30. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι ή ποιος μαχαίρωσε τον 15χρονο μαθητή με τις έρευνες να βρίσκονται σε εξέλιξη…

Νεώτερη ενημέρωση

Ένα πρωτόγνωρο και ιδιαίτερα λυπηρό περιστατικό για τα εκπαιδευτικά δεδομένα της Ηλείας, συνέβη το πρωί σε σχολείο του νομού, όταν στο 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας ένας 16χρονος μαθητής της Α. Λυκείου, τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο – πιθανόν σουγιά- συμμαθητή του από την ίδια τάξη στο προαύλιο του σχολείου!

Το περιστατικό που έχει «ταρακουνήσει» γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς, συνέβη λίγο πριν τις 9 το πρωί, όταν πιθανόν μετά από έναν διαπληκτισμό που είχαν οι δύο μαθητές, ο ένας επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο στον άλλο και του κατάφερε δυο- τρία χτυπήματα, το ένα στην ωμοπλάτη και τα άλλα στο χέρι! Αμέσως σήμανε συναγερμός στο σχολείο, ο μαθητές μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μέσα στα  αίματα στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου οι γιατροί αντιμετώπισαν τα τραύματά του και έκριναν ότι το παιδί ήταν εκτός κινδύνου. Για λόγους ωστόσο πρωτοκόλλου αλλά και προληπτικούς λόγω της ηλικίας του, διακομίστηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας όπου και νοσηλεύεται. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μαθητής που επιτέθηκε στον συμμαθητή του, μετά το περιστατικό εξαφανίστηκε φοβούμενος για τις συνέπειες.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot