FOLLOW US: facebook twitter

Δ. Μαχαίρας: «Θα προσπαθήσω να κάνω την καλύτερη επιλογή»

Ημερομηνία: 06-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Στέφανο Μίντζα, ο Ηλείος μεσοαμυντικός, Δημήτρης Μαχαίρας, μιλάει για την πορεία του στο ποδόσφαιρο, την οποία ξεκίνησε στα 6 του χρόνια από τις Ακαδημίες του Ηρακλή Πύργου, μια νίκη με τον ΠΑΟΚ που θυμάται ακόμη και σήμερα, τη φετινή χρονιά αλλά και την προσωπική του ζωή.

Για την πορεία του στο ποδόσφαιρο:

«Ήμουν 6 χρονών μου μπήκε το μικρόβιο του ποδοσφαίρου , για αυτό και η φανέλα με το νούμερο 6, βέβαια σε κάποιες ομάδες δεν μπορούσα να το έχω γιατί ήταν κάποιου άλλου συμπαίκτη μου αλλά και πάλι το νούμερο κατέληγε στο 6… ξεκίνησα από τον Ηρακλή Πύργου , μικτές και τα σχετικά και 3η λυκείου τελευταία χρονιά , έπαιξα σε μια ομάδα το Κάστρο Κυλλήνης με την οποία ομάδα κατέκτησα και το πρωτάθλημα αήττητος και η ομάδα ανέβηκε στην Δ´ εθνική …. Τελειώνοντας το σχολείο έφυγα από την Ά κατηγορία κατευθείαν για την Ά εθνική και τον Λεβαδειακό όπου έμεινα για 11 χρόνια , βέβαια με 2,5 χρονιές τις τελευταίες να φεύγω δανεικός για λόγους που δεν χρειάζεται να αναφέρω …. ο πρώτος δανεισμός ήταν Η Δόξα Δράμας όπου κατάφερα και να πάρω το νούμερο 6 και να κάνω αρκετούς φίλους έστω για 4 μήνες λόγω επειδή το πρωτάθλημα ξεκίνησε Οκτώβρη… Ιανουάριο έφυγα από την Δόξα και πήγα στον ΟΦΗ όπου εκεί κατέκτησα το πρωτάθλημα της Β´ Εθνικής και την άνοδο στην Ά εθνική , ήθελα διακαώς να παραμείνω όμως κάποια θέματα με απομάκρυναν.

Για την Λιβαδειά άφησα αρκετούς φίλους είναι η δεύτερη μου πόλη γιατί εκεί πέρασα 9 ολόκληρα χρόνια ως μόνιμος κάτοικος, είχα καλές και άσχημες στιγμές με την ομάδα όμως κρατάω μόνο τις καλές όπως τότε που είχα πετύχει το 4γκολ εναντίον του ΠΑΟΚ στο 92’ και χάρισα την νίκη στην ομάδα μου, είναι κάτι που δεν θα το ξεχάσω…

Μετά είχε σειρά ο Καραϊσκάκης και τελευταίος σταθμός ήταν πρόσφατα προ κορονοϊού στο Αιγάλεω όπου έμεινα πολύ ευχαριστημένος πρώτα από τον πρόεδρο Άρη Παλτόγλου που είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος , όπως βέβαια και από τον κόσμο που έδινε το παρών παντού και όταν λέω παντού εννοώ οπουδήποτε! Βέβαια και από τον προπονητή μου Θωμά Γράφα και τον Παναγιώτη Τσιγαρίδα που είχαμε άψογη συνεργασία! Επίσης τον Παναγιώτη Δουφεξή που ήταν δίπλα στην ομάδα σε όλα όπως και τον Πέτρο Κωνσταντινίδη… Όσο αφορά τους συμπαίκτες μου είναι όλοι μάγκες γιατί καταφέραμε αρκετά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και η ομάδα έφυγε από την ζώνη του υποβιβασμού».

Για τον κορονοϊό και τη φετινή χρονιά:

«Όσο αφορά τον κορονοϊό δεν με επηρέασε ψυχολογικά καθόλου θα έλεγα, απλά ήταν κάτι που δεν περίμενε κανείς και απλώς όπως όλος ο κόσμος προφυλάχθηκα και έκανα υπομονή να περάσει και αυτή η μπόρα, γιατί από ότι φαίνεται κάτι κρύβεται πίσω από όλο αυτό».

Για την επόμενη σεζόν και τους στόχους του:

«Η επόμενη σεζόν θα εξαρτηθεί από αρκετά, απλά αυτή την στιγμή είναι νωρίς για αποφάσεις προέχει η μεταβατική περίοδος οπότε θα βάλω κάτω όλες τις επιλογές που θα έχω στην διάθεση μου και θα προσπαθήσω να κάνω την καλύτερη επιλογή».

Για τον ελεύθερο χρόνο του:

«Ελεύθερο χρόνο έχω σχεδόν πάντα οπότε αυτό που μου αρέσει να κάνω και το κάνω και με το παραπάνω είναι να πίνω ξέγνοιαστος τον καφέ μου και να είμαι με φίλους ή φίλες ανάλογα την περίσταση , μερικές φορές θα προπονηθώ παραπάνω σε κάτι που χρειάζομαι να βελτιώσω όσο αφορά την προσωπική μου εξέλιξη ή θα παίξω με φίλους PRO αλλά η πρώτη μου επιλογή είναι ο καφές».

Για την προσωπική του ζωή

«Όσα αφορά τα προσωπικά μου ναι δηλώνω ελεύθερος δεν έχω κάτι μόνιμο , περιστασιακά πράγματα , τι να κάνουμε η καλή κοπέλα πλέον είναι το τζόκερ για τον κάθε άντρα (γέλιο)».

Πηγή: arisfannews.blogspot.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος