FOLLOW US: facebook twitter

Μαθητές και τελειόφοιτοι αποχαιρέτισαν τα σχολεία!

Ημερομηνία: 17-06-2024 | Συντάκτης:
Μετά τις καθιερωμένες ευχές των δασκάλων για καλή πρόοδο κι ένα υπέροχο καλοκαίρι, γέλια και κεράσματα στο 1ο δημοτικό σχολείο Πύργου, το πρωί της Παρασκευής ακολούθησε το καθιερωμένο μπουγέλο! Το βράδυ της ίδιας μέρας ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων,  διοργάνωσε πάρτι αποφοίτησης για τους μαθητές της Στ’ Τάξης, στο Κτήμα Μερκούρη

Τελετές αποφοίτησης και  σχολικά πάρτι σε όλη την Ηλεία

Με τον καλύτερο τρόπο, με γιορτές, γέλια και χαρά, αποχαιρέτισαν τα θρανία οι μαθητές των νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων της Ηλείας,  για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Σε συγκινητικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε στο “Εν Λευκώ” στην παραλία Επιταλίου, η αποχαιρετιστήρια γιορτή για τα εκτάκια του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου. Σε μια γιορτή με έντονη παρουσία συναισθημάτων, γονείς, παιδιά και δάσκαλοι έγιναν μια μια παρέα, θυμήθηκαν στιγμές από την πορεία των παιδιών στο δημοτικό σχολείο…εδεσαν ευχές σε μπαλόνια και τις πετάξαν ψηλά! Χόρεψαν, διασκέδασαν και ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι και καλή πρόοδο στα παιδιά!

Σε αρκετά δημοτικά οι σχολικές γιορτές εστίασαν τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης όπου πραγματοποιήθηκαν τελετές αποφοίτησης, με πολύ συγκίνηση από τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και τους συλλόγους γονέων, που συνοδεύτηκαν από ευχές για καλή πρόοδο, αφού από το Σεπτέμβρη μήνα τους περιμένει το γυμνάσιο και βεβαίως μια νέα εμπειρία στο χώρο της Παιδείας.

Με μια όμορφη καλοκαιρινή γιορτή οι μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου αποχαιρέτησαν το σχολείο και υποδέχτηκαν το καλοκαίρι. Σε μια όμορφη παράσταση, τα παιδιά της Β’ τάξης μετέφεραν το μήνυμα της προστασίας της φύσης και του δάσους, θέμα με το οποίο δούλεψαν στην διάρκεια της χρονιάς. Ο αποχαιρετισμός έγινε με δροσερά παγωτίνια που είχε φροντίσει ο δραστήριος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
Με θεατρικά, παιχνίδι, χορό και τραγούδι, αποχαιρέτησαν την σχολική χρονιά οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λεχαινών ενώ ιδιαίτερη ήταν και η γιορτή αποφοίτησης για τους μαθητές της Στ’ τάξης που σε λίγο καιρό θα περάσουν την πόρτα του Γυμνασίου…

Στις τελετές αποφοίτησης, απονεμήθηκαν οι βαθμολογίες των μαθητών, που συνοδεύτηκαν από κεράσματα, άπειρες ευχές και σε πολλές περιπτώσεις οι τελειόφοιτοι απόλαυσαν τα καθιερωμένα… μπουγελώματα – όπως στο 1ο δημοτικό Πύργου- ανάμεικτα με τα δάκρυα των γονιών.  

Με μια υπέροχη γιορτή αποχαιρέτησαν την σχολική χρονιά και ευχήθηκαν ενα υπέροχο καλοκαίρι στο Δημοτικό Σχολείο Ωλένης
Μια ακόμη σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της… και με μια όμορφη γιορτή που περιλάμβανε ποιήματα, τραγούδια, αθλοπαιδιές, μουσική και χορό, μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου Σαβαλίων, αποχαιρέτησαν την σχολική χρονιά!

Στο σύνολό τους οι τελετές αποφοίτησης είχαν τη «σφραγίδα» των συλλόγων γονέων που συνεργάστηκαν άψογα με τους δασκάλους και την διεύθυνση του σχολείου, ενώ με εξαίρεση τους τελειόφοιτους,, οι υπόλοιποι μαθητές ανανέωσαν το ραντεβού με τους φίλους τους τον Σεπτέμβρη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος