FOLLOW US: facebook twitter

Ματαίωση των καλοκαιρινών εκδηλώσεων στο «Πνευματικό Κέντρο Δίβρης»

Ημερομηνία: 10-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Κύριε Διευθυντή

Κατά αρχήν ευχαριστώ για την προ ημερών αναγγελία των Εκδηλώσεων στην σελίδα σας (είσαστε το μοναδικό ΜΜΕ στην Ηλεία). Όμως, μετά τις εξαγγελίες με τα πρόσθετα μέτρα για την προστασία της υγείας των θεατών και ακροατών λόγω της πανδημίας του κορονοιού, και παρότι εμείς είμαστε ευπειθεις πολίτες και θα λαμβάναμε όλες τις προφυλάξεις, έχοντας συναίσθηση της κρισιμότητας της κατάστασης

Αποφασίσαμε:

Να ΜΑΤΑΙΏΣΟΥΜΕ τις Εκδηλώσεις που ήταν να γίνουν την 22α Αυγούστου.

Ευχαριστήριο

Σε όσους συμπατριώτες και φίλους της Δίβρης βοήθησαν τις μέχρι τώρα προετοιμασίες για τις Εκδηλώσεις και όσους προσφέρθηκαν να βοηθήσουν την επιτυχία τους.

  1. Τον κορυφαίο τραγουδιστή ΜΠΑΜΠΗ ΒΕΛΙΣΑΡΙΟ που για 4η χρονιά συγκινητικά  προσφέρθηκε να θελξει με την θεϊκή φωνή του τους ακροατές μας στη “ρεματιά των αηδονιών”….

Αλλά και τις αδελφές (πιανιστριες) Κουρνουτου, πριν 5 χρόνια.

  1. Την αγαπητή σε όλους συμπατριώτισσά μας ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΜΑΝΙΑΔΆΚΗ που αεναως και ανιδιοτελώς κάθε χρόνο εμπνέει και συμπαρίσταται πολλαπλώς, για την επιτυχία των Εκδηλώσεων…
  2. Την συμβία μου ΜΑΡΙΑ που με  “στωική” ανεκτικότητα και ευχαρίστηση συμπάσχει και προσφέρει τα μέγιστα για το καλύτερο αποτέλεσμα.
  3. Τους φίλους μας κορυφαίους ιστορικούς επιστήμονες Καθηγητές Πανεπιστημίου ΘΑΝΆΣΗ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ και ΝΙΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΌΠΟΥΛΟ ως και τον διανοητή ΛΑΟΚΡΑΤΗ ΒΑΣΣΗ που με τις ομιλίες τους έδωσαν ποιότητα και μεγάλο κύρος στις Εκδηλώσεις μας.

Καθώς και όλους τους άλλους αξιόλογους ανθρώπους των Γραμμάτων, της Επιστήμης και του Πνεύματος που κόσμησαν το βήμα μας, ως ομιλητές.

  1. Όλους τους επώνυμους και ανώνυμους  αφανείς εργάτες που κάθε χρόνο βοηθούσαν με κάθε τρόπο για την άρτια παρουσία και οργάνωση των Εκδηλώσεων…
  2. Και βεβαίως τους πολυπληθείς ακροατές και θεατές που παρακολουθούν τις Εκδηλώσεις ΙΣΤΟΡΊΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΊΑΣ τόσα χρόνια.

Ας εκφράσουμε την ΕΥΧΗ η προετοιμασμένη φετινή Εκδήλωση με σπουδαία θεματογραφία (που ανακοινώσαμε) και εξαιρετική Συναυλία με σπουδαίους μουσικούς να γίνει πολύ σύντομα !….

Με εκτίμηση

Σωτ Σωτηρόπουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος