FOLLOW US: facebook twitter

Μάσκες, αντισηπτικά και ατμός απέναντι στον κορονοϊό – Πως θα δοκιμάζουμε ρούχα από τις 11 Μαΐου

Ημερομηνία: 04-05-2020 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”111140″ img_size=”full”][vc_column_text]

Αντισηπτικά, μάσκες και πρέσα ατμού έχουν πάρει ήδη θέση στο κατάστημα Lace Boutique στον Πύργο σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του Χαρά Νικολοπούλου.

Στα νέα δεδομένα προετοιμάζονται να προσαρμοστούν οι ιδιοκτήτες καταστημάτων, που πρόκειται να ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους από τις 11 Μαΐου. Ειδικότερα, όσοι διαθέτουν καταστήματα με ρούχα, έρχονται αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη νέα πραγματικότητα, στην οποία καλούνται να ανταποκριθούν. Έχουν προμηθευτεί ήδη με μάσκες, γάντια και αντισηπτικά, ενώ θα δέχονται τόσους πελάτες όσους έχουν καθοριστεί με βάση τα τετραγωνικά του μαγαζιού. Παράλληλα, θα χρησιμοποιούν ειδική συσκευή που ψεκάζει με ατμό, ώστε να απολυμαίνονται τα ρούχα, αλλά και όπου έχει ακουμπήσει ο πελάτης…

“Στην πρωτόγνωρη αυτή συγκυρία για όλους μας, το κατάστημα Lace Boutique θα ανοίξει και πάλι τηρώντας όλους τους κανόνες σύμφωνα με τα πρότυπα υγείας και υγιεινής και ακολουθώντας όλες τις συστάσεις” επισημαίνει η κ. Χαρά Νικολοπούλου, ιδιοκτήτρια της Boutique Lace στο κέντρο του Πύργου. Όπως τονίζει οι πάγκοι, τα παραβάν και όλα τα σημεία που έρχονται σε επαφή οι πελάτες θα απολυμαίνονται τακτικά ενώ θα υπάρχουν και απολυμαντικά εντός του καταστήματος.  Όπως εξηγεί όσες πελάτισσες δοκιμάσουν κάποια από τα ρούχα, αυτά στη συνέχεια θα απολυμαίνονται με τη χρήση ειδικής πρέσας ατμού ενώ η δοκιμή ρούχων που δε δίνατε να φορεθούν χωρίς να έρθουν σε επαφή με το πρόσωπο (πχ. Μπλούζες, φορέματα με στενό λαιμό κτλ) θα απαγορεύεται. “Επίσης, θα χρησιμοποιούμε μάσκα (υφασμάτινη ή άλλη) σύμφωνα με τις αυστηρές συστάσεις του κράτους ενώ θα τηρηθούν και οι κανόνες εισόδου 4 ατόμων στα 20 τ.μ + 1 άτομο ανά 10 τ.μ. Για την ώρα, δεν μας έχει γίνει γνωστό το ωράριο λειτουργίας και αναμένεται ενημέρωση εντός των ημερών. Να ευχηθούμε να επιστρέψουμε όλοι στην κανονικότητα μας υγιείς”.[/vc_column_text][vc_single_image image=”111139″ img_size=”full”][vc_column_text]Οδηγίες και συμβουλές για την είσοδο σε καταστήματα με ρούχα

  • Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τις αποστάσεις
  • Πρέπει να φοράμε μάσκα κι εμείς και οι εργαζόμενοι που μας εξυπηρετούν
  • Προτιμάμε, γνωρίζοντας τα νούμερά μας, να αγοράσουμε ρούχα χωρίς να τα δοκιμάσουμε.
  • Θα πρέπει, το κάθε μαγαζί να διαθέτει ειδικά συστήματα απολύμανσης για τα ρούχα μπροστά μας.
  • Αποφεύγουμε την είσοδο στα δοκιμαστήρια, καθώς είναι πολύ μικροί χώροι, ωστόσο, αν πρέπει να μπούμε, τότε προσπαθούμε να μην ερχόμαστε σε επαφή με τις επιφάνειες που υπάρχουν.
  • Δεν ακουμπάμε τίποτα, παίρνουμε το ρούχο και το φοράμε και αν είναι δυνατόν και πάνω από τα ρούχα μας.
  • Δεν αφήνουμε τους εργαζόμενους να μπουν στα δοκιμαστήρια, όταν είμαστε μέσα, μας κρεμάνε ή ακουμπούν το ρούχο σε ένα σημείο και από εκεί το παίρνουμε εμείς και το δοκιμάζουμε.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot